Terapia cu ventuze de silicon a devenit una dintre cele mai apreciate metode de a scapa de celulita. Multe celebritati ca Gwyneth Paltrow sau Victoria Beckham sustin ca au scapat de chinuitoarea celulita cu ajutorul acestor masajului cu ventuze. Haideti sa vedem, in primul rand, care sunt cauzele aparitiei celulitei.


Celulita este cauzata, in principal, de o afectiune genetica, care determina retentia de lichide, un sistem ineficient de drenaj limfatic sau o circulatie sanguina ineficienta datorita venelor slabe. Deasemenea, si dezechilibrele hormonale pot cauza dezvoltarea a mai multor celule adipoase.


Acum sa vedem cum reusesc ventuzele de silicon sa repare aceste probleme. Masajul cu acestea de face prin aspiratie si, odata aplicate, primul efect este cel de a stimula circulatia sanguina, apoi grasimea si toxinele sunt mutate in reteaua de drenaj limfatic de unde sunt eliberate din organism. Prin urmare, aspectul pielii este vizibil imbunatatit si, treptat, scapati si de celulita.


Acest tip de masaj anticelulitic se poate realiza in doua moduri, avand aceleasi principii. Primul, si cel mai apreciat probabil din cauza confortului si a faptului ca permite ajutorul unei creme anticelulitice, este cel realizat sub dus. Dupa ce ati intrat sub dus se aplica gelul de dus pe zonele pe care le dorim masate, se aplica ventuza pe piele prin strangere si se plimba pe piele in miscari circulare sau de zig-zag. Un aspect de care trebuie sa tineti cont, atat la masajul ud, cat si la cel uscat, este ca acesta trebuie faut de jos in sus. Dupa ce ati facut masajul va clatiti. Apoi, dupa ce s-a uscat pielea puteti apica o crema anticelulitica.


Masajul uscat necesita ungerea cu ulei a pielii sau cu o crema foarte grasa, dar nu anticelulitica, deoarece aceasta, indiferent de producator, intra foarte rapid in piele, in consecinta masajul fiind foarte dureros. Puteti folosi uleiul preferat sau o combinatie de uleiuri care sunt eficiente in lupta anticelulitica (migdale sau grepfruit). Modul de a executie a masajului este identic ca cel realizat pe pielea uda.


Recomandat este sa faceti aceasta terapie zilnic, timp de cel putin o luna. Cele mai bune rezultate s-au observat pe cei care au avut doua sesiuni de masaj pe zi.


Cu toate ca v-am prezentat in acest articol faptul ca ventuzele de silicon sunt un aliat de nadejde in lupta cu celulita, acestea merita atentia dumneavostra din mai multe motive, dupa cum urmeaza: intaresc sistemul imunitar, ajuta la detoxifierea organismului, lupta contra racelilor si a gripei, elimina durerile musculare si, nu in ultimul rand, ajuta la eliminarea ridurilor. In concluzie, acest instrument care este foarte ieftin, aduce nenumarate beneficii intregului organism. Ca sa nu mai mentionez faptul ca economisim bani, deoarece nu mai suntem nevoiti sa mergem la diverse saloane de cosmetica. Gasiti produsele cele mai ieftine aici: https://yanno.ro/produs/ventuze-silicon/


Chiar daca nu sunt multe, ventuzele de silicon au si contraindicatii, de care este bine sa tineti cont. Nu sunt recomandate femeilor insarcinate, a persoanelor care sufera de boli de inima sau de boli de piele. Chiar daca nu e tocmai o contraindicatie, trebuie sa stiti ca masajul anticelulitic cu ventuze de silicon nu trebuie sa fie foarte dureros. Daca totusi este, incercati sa slabiti puterea de suctiune.

ventuze din silicon pentru masaj