Samsung RB33J3830SA EF

Samsung RB33J3830SA EFPrezenta unui frigorific poate fi asociata cu o locuinta si o bucatarie dar in acelasi timp poate fi vorba la fel de simplu si despre prezenta unui astfel de produs in orice bucatarie si de ce nu in unele sedii de firma sau spatii de birouri. Daca discutam despre locul in care Samsung RB33J3830SA/EF poate fi prezent lucrurile sunt cu siguranta mult mai variate si asta pentru ca functiile detinute sunt multiple si la fel si caracteristicile prezentate. Fiind totusi vorba despre o combina frigorifica poate fi vorba si despre alegerea acestui model in detrimental unor frigidere cu doua usi sau a unor combine mai vechi.

Indiferent de ce motiv aveti pentru alegerea Samsung RB33J3830SA/EF trebuie sa va ajutati si de caracteristicile pe care le prezinta si asta pentru ca este vorba despre un model modern si elegant cu o nuanta de metal graphite. Pe langa nuanta se pot vedea ca si elemente exterioare importante partea de manere incorporabile dar si afisajul de tip LCD si dispencerul de apa.

Tot ca si plus pe care il poate oferii Samsung RB33J3830SA/EF este si sistemul de usi pe care le are si asta pentru ca daca deschiderea standard spre dreapta nu este pe placul vostru puteti alege directia de deschidere intrucat usile sunt reversibile. Plecand de la aceasta caracteristica nici partea de gabarit nu mai este o problema asa mare cand vine vorba despre instalarea acestei combine frigorifice. Cu o dimensiune de 185 cm in inaltime, o adancime de 66.8 cm si o latime de 59.5 cm ii veti gasi cu siguranta un loc in bucataria voastra si asta foarte repede.

Pentru Samsung RB33J3830SA/EF totul de bine

Faptul ca puteti utiliza un frigider si un congelator destul de incapatoare sunt doar doua dintre elementele benefice detinute de o combina frigorifica insa pentru Samsung RB33J3830SA/EF lista este mai mare.

Veti putea sa va ajutati de partea in care veti avea si un sistem de racire de tip No Frost si asta inseamna faptul ca veti putea sa va bucurati de un control foarte exact asupra functionarii dar si de conditii ideale de pastrare pentru toate alimentele voastre. Tot ca si criteriu de stabilire a conditiilor de pastrare veti avea si caracteristicile precum capacitatea de congelare de 12 kg in 24h sau poate autonomia de pana la 20h fara curent.

Partea de sistem de racire si de tehnologie de functionare se mai leaga si de ceea ce inseamna consumul de resurse iar Samsung RB33J3830SA/EF este pozitionata in clasa de eficienta energetica A+ insa pentru asta se poate multumii si unei functii de avertizare pentru cand usa ramane deschisa. Mai sunt elemente de analizat la aceasta combina frigorifica si putem sa continuam cu ceea ce inseamna volumul net oferit si mai exact cu frigiderul de 223l si cu congelatorul de 98l. Pe langa acestea poate sa conteze si faptul ca in congelator sunt prezente 3 compartimente, ca in frigider veti avea 4 rafturi din sticla securizata dar si ca pentru ambele compartimente veti avea sisteme de dezghetare automata.