ventuze masaj

ventuze masaj

Celulita este cle mai probabil cea mai frecventa afectiune de care sufera doamnele si domnisoarele in ziua de azi. Acest lucru e cauzat de stilul nesanatos de viata pe care il duc, insa exista si o solutie in acest sent. Cu ajutorul unor ventuze masaj si a priceperii unui specialist in domeniu, in doar cateva sedinte, celulita va disparea de pe suprafata corpului.

Masajul cu ventuze a aparut cu aproximativ doua mii de ani in urma, iar pana in prezent s-au descoperit o multitudine de beneficii aduse de aceasta practica pentru organism. Tocmai din acest motiv, chiar si celebritatile de la Hollywood declara ca sunt foarte incantate de masajul cu ventuze. Avantajul acestei tehnici consta in faptul ca nu dureaza foarte mult pentru a da rezultate pe masura.

Foarte multe persoane sufera de aceasta problema a „coajei de portocala”, insa putine cunosc cu advarat care sunt motivele pentru care aceasta apare. In primul rand, alimentatia necorespunzatoare este principala cauza a aparitiei celulitei, iar mai apoi a lipsei sportului din viata de zi cu zi, insa este si o problema ereditara totodata. Cu imbunatatirea calitatii stilului de viata si a unor sedinte realizat cu ajutorul unor ventuze masaj, acest aspect inestetic al pielii va disparea.

Beneficiile de a folosi ventuze masaj

Pana in prezent, s-au facut cunoscute o multitudine de beneficii ale acestor ventuze masaj, astfel ca si din ce in ce mai multe persoane opteaza pentru aceasta tehnica. Se pare ca in Romania incepe sa ia din ce in ce mai mult amploare asta. Multe persoane traiesc cu gresita impresie ca dupa ce sunt indepartate de pe piele, ventuzele lasa vanatai inestetice pentru o lunga perioada de timp. Daca insa masajul e realizat de un specialist, acest lucru nu se va intampla. Bineinteles ca pielea va capata o alta nuanta in locul in care a avut loc efectul de vacuum, insa in niciun caz nu vor fi vanatai evidente si urate.

Dupa cum am precizat si anterior, principalul motiv pentru care majoritatea persoanelor viziteaza saloanele de masaj cu ventuze consta in indepartarea celulitei. Inca din prima sedinta se vor resimti rezultatele, insa odata cu repetarea constanta a acestora, vor aparea rezultate din ce in ce mai bune. Cum este indepartata celulita doar cu ajutorul unor ventuze masaj? Ei bine, prin efectul de vacuum, se elimina toxinele din organism, iar pielea incepe sa devina mai catifelata si mai elastica. Astfel, in timp, dispare acest efect de „coaja de portocala”.

Un alt urias beneficiu a acestei tehnici consta in faptul ca vor disparea durerile musculare. Majoritatea persoanelor sunt in ziua de azi sedentare, astfel ca inevitabil apar si durerile musculare. In doar cateva sedinte insa, acestea vor  disparea in totalitate.

De asemenea, dupa o astfel de sedinta ne vom simti mult mai relaxati, mai putin depresivi si totodata vom avea un somn mai odihnitor.

Asadar, masajul cu ventuze nu este recunoscut doar pentru eficienta sa de a indeparta celulita, ci si de a relaxa organismul, precum si de a indeparta durerile musculare.