Beko RCNA400E20ZXP

In fiecare bucatarie se gateste la un anumit nivel sau intr-un anumit mod iar asta duce si la folosirea anumitor alimente sau produse alimentare sau poate la o anumita cantitate de alimente si produse insa ceea ce conteaza este modul de pastrare al acestora. Pentru a putea sa pastrati in siguranta orice doriti puteti sa alegeti ca si modalitate de utilare a bucatariei o combina frigorifica iar asta pentru ca este vorba despre un spatiu mai generos pentru voi si bucataria voastra. Un model anume in acest sens poate fi Beko RCNA400E20ZXP iar alegerea sa poate fi determinata cu precadere de caracteristicile pe care le prezinta si pe care le pune la dispozitie.Beko RCNA400E20ZXP

Fiind vorba in primul rand despre partea de utilitate a unui frigorific putem sa vorbim despre ceea ce inseamna catitatea ce poate fi asezata in interiorul acestui model si asta fiindca este vorba despre un volum net total pe care il ofera de 354l. Modul in care este format acest volum net tone cu precadere de faptul ca veti avea un frigider al carui volum net este de 257l dar si un congelator destul de incapator cu un volum net de 97l. De la partea de volum puteti sa va dati seama si ceea ce inseamna spatiul necesar pentru asezarea Beko RCNA400E20ZXP in bucataria voastra si asta pentru ca este putin mai impunatoare decat un frigider cu doua usi de exemplu. Dimensiunea exacta a spatiului este de 201 cm pentru inaltime, de 59.5 cm pentru latime iar in adancime aveti nevoie de 65 cm la care mai punem partea de deschidere a usilor standard spre dreapta sau daca vreti functie de preferinte intrucat usile sunt unele reversibile.

Vedeti mai multe plusuri ale Beko RCNA400E20ZXP

Daca modul de deschidere al usilor nu este suficient pentru a va convinge de faptul ca Beko RCNA400E20ZXP este un model modern si eficient poate o sa o faca partea de sistem de racire de tip Neo Frost. Acest sistem va poate ajuta sa obtineti conditiile dorite in materie de temperatura interioara iar asta nu inseamna altceva decat ca veti avea posibilitatea de a sti mereu alimentele in siguranta. In aceasi directie a stabilirii conditiilor de pastrare si sigurantei putem sa trecem si partea de tehnologii precum cea Ion Guard, Active Odour Filter sau poate de compartimentul de zero grade. Toate aceste tehnologii si functii vin sa va ajute impreuna cu partea de panou de control ce contine un display de tip touch screen.

Revenind la modul de exploatare al volumului oferit de Beko RCNA400E20ZXP putem sa vedem si partea de rafturi din sticla din interiorul frigiderului, partea de compartimente 3 la numar ale congelatorului sau cele 4 rafturi de pe usa frigiderului. Pentru cei care vor lipsi poate mai mult timp de acasa si vor sa nu aiba probleme privind siguranta alimentelor aceasta combina frigorifica vine si cu o autonomie de pana la 20h. Toata functionarea si toata utilizarea insa inseamna si un consum de resurse iar cel anual de 346 kWh duce la pozitionarea acestui model in clasa de eficienta A+.