Regis Stone Pan 24 cm Tigaie Antiaderenta

Mâncarea sănătoasă se pregătește în tigăi de calitate, iar Regis Stone Pan înțelege asta. Așadar, vine în sprijinul gospodinelor de pretutindeni, punându-le la dispoziție o tigaie de 24 cm, cu efect de piatră încinsă, care se numește Regis Stone Pan 24 cm.

Cu ajutorul acestei tigăi antiaderente, oricine poate pregăti mese savuroase și mult mai rapide, indiferent de gradul de pricepere în arta culinară. Femei și bărbați deopotrivă, cu toții pot găti mult mai confortabil cu tigaia Regis Stone Pan 24 cm.

Acest instrument de bucătărie este ușor de manevrat de către oricine și reprezintă un real ajutor în locuința oricărei persoane.

Caracteristici Regis Stone Pan 24 cm:

Regis Stone Pan 24 cm Tigaie AntiaderentaTigaia Regis Stone Pan 24 cm ajută pe oricine să-și îndeplinească cu succes atribuțiile de bucătar, datorită faptului că posedă niște caracteristici demne de luat în seamă.

Spre exemplu, tigaia Regis Stone Pan 24 cm are un înveliș din piatră încinsă, care este antiaderent și nu permite ca alimentele să se lipească de fundul ei în timp ce se prăjesc.

Nu numai atât, dar tigaia Regis Stone Pan 24 cm conservă într-o manieră excelentă proprietățile nutritive ale alimentelor gătite, ceea ce înseamnă că te ajută să mănânci mult mai sănătos, fără ulei sau alte tipuri de grăsimi.

Din ce materiale este făcută tigaia Regis Stone Pan 24 cm?

Baza tigăii este făcută din oțel inoxidabil, ceea ce permite atât prepararea cu ușurință a mâncărurilor, cât și curățarea facilă și întreținerea fără prea mari dificultăți a acestui produs. În plus, faptul că are o grosime de 4 cm este un avantaj substanțial al tigăii Regis Stone Pan 24 cm, deoarece o face să fie cu mult mai rezistentă în fața zgârieturilor și a testului timpului.

Carcasa tigăii este realizată din aluminiu forjat, material care ajută la o mai bună conductibilitate termică a instrumentului de bucătărie. Astfel, mâncarea se prepară uniform, beneficiind de o căldură răspândită pe toată suprafața tigăii, în egală măsură.

Cum pot folosi tigaia Regis Stone Pan 24 cm?

Această tigaie a fost făcută pentru a se adapta tuturor tipurilor de plite electrice, cum ar fi plita cu gaz, plita din ceramică, plita cu inducție sau plita electrică. Faptul că se pliază pe toate aceste tipuri de plite o face excelentă pentru a exista în gospodăria fiecărei persoane.

Avantajele folosirii Regis Stone Pan 24 cm:

În primul rând, această tigaie îți permite să gătești fără ulei sau grăsimi, ceea ce este un avantaj nutritiv substanțial mai bun față de oricare alte tigăi normale.

Dacă alegi să gătești cu Regis Stone Pan 24 cm, mesele se vor prepara mult mai rapid și uniform, datorită distribuției uniforme a căldurii pe toată suprafața tigăii. În plus, tigaia este rezistentă la zgârieturi și dacă este îngrijită cu atenție, poate avea o durată lungă de viață, ceea ce înseamnă că te va scuti de alte eforturi financiare alocate pentru confortul din bucătărie.

Regis Stone Pan 24 cm este suficient de încăpătoare pentru a pregăti mese pentru o singură persoană, dar și pentru întreaga familie.