Philips HQ6902/16 este un aparat de ras pentru utilizare zilnica si vine de la cunoscuta si foarte apreciata firma olandeza Philips. Acesta promite o taiere usoara a firelor de par din barba si de pe gat si se adreseaza celor care isi doresc un astfel de produs dar nu isi doresc sa scoata din buzunar o avere pentru a il avea.

Despre Philips HQ6902/16

Designul este unul care inspira eleganta, dar si utilitate pentru ca aparatul este realizat in asa fel incat sa fie ergonomic si usor de utilizat. Manerul este proiectat pentru a oferi o manuire optima pentru a obtine un barbierit de calitate, acesta este usor curbat pentru ca mana sa fie pozitionata cat mai bine si a nu obosi atunci cand aparatul este tinut pentru mai mult timp.

Philips HQ6902 16 - 1 Sistem Flex & Float face ca aparatul sa urmareasca liniile fetei si sa se adapteze acestora pentru a avea parte de un barbierit de cea mai buna calitate. De asemenea si lamele CloseCut sunt proiectate pentru a taia cu precizie firele de par, iar prin sistemul de ascutire automata se asigura faptul ca acestea nu se vor uza foarte repede si ca vor rezista suficient de mult pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de aparat un timp indelungat. Iar numarul dispozitivelor de taiere este de trei pentru a avea siguranta ca fiecare fir de par este taiat si aparatul chiar poate ajunge peste tot fara ca proprietarul sa se chinuie.

Din pacate acest produs nu poate fi folosit decat in mediu uscat, deci barbieritul cu spuma este total exclus, dar chiar si asa acesta da rezultate, insa acest proces trebuie efectuat la cel mult doua zile pentru a avea efectele dorite, altfel putand aparea iritatii, iar parul sa nu fie ras complet.

Acest aparat de ras functioneaza cu fir pentru ca puterea sa fie constanta si barbieritul un proces mai rapid, insa exista si un aspect negativ al acestui element, firul aparatului este destul de mic, de doar 1.60 m. Astfel ca in timpul barbieritului, daca nu exista o priza undeva mai sus pe perete, proprietarul este nevoit sa stea jos pentru a avea o manevrabilitate mai buna, altfel putand avea impresia ca aparatul ii este tras din mana cand incearca sa ii miste.

Acesta vine si cu o perie de curatare pentru o igienizare mai usoara, iar atunci cand ii depozitati ii puteti pune capacul de protectie pentru a fi siguri ca nu se va aseza praful pe el.

Pro Philips HQ6902/16

  • Are sistem Flex & Float pentru ca acest sa urmareasca perfect liniile fetei si ale gatului
  • Lamele sunt de tipul CloseCut si sunt in numar de trei
  • Vine cu perie de curatare si cu capac de protectie

 

Contra Philips HQ6902/16

  • Lungimea cablului poate fi considerata de unii din potentialii cumparatori ca fiind prea mica, aceasta avand doar 1.60 m
Concluzii

Daca va doriti un aparat de ras pentru utilizarea zilnica care sa vina la un raport calitate pret bun si care sa isi faca treaba bine atunci va puteti indrepta atentia spre acest model de la Philips.

Philips HQ6902 16 - 12