cosmetice

Pentru majoritatea femeilor alegerea unui fond de ten care sa se potriveasca perfect poate reprezenta o adevarata provocare. Iar pentru ca fondul de ten este cel care da startul unui machiaj este necesar ca acesta sa fie ales corespunzator.

Fondul de ten nu este altceva, decât o crema pigmentata care poate avea proprietati de hidratare, echilibrare a secretiilor de sebum, de tonifiere sau de revigorare a pielii tenului. Tocmai de accea, pentru un ten de portelan fiecare femeie trebuie sa stie exact ce tip de ten are pentru a sti ce alegere sa faca.

Ce trebuie sa stii înainte de a-ti achizitiona fondul de ten:

1. Pentru a fii sigura ca nuanta ti se potriveste este recomandat sa încerci fondul de ten pe gât. Nicidecum pe mâna, pe dosul mâinii sau direct pe ten. Iar daca nuanta fondului de ten se identifica perfect cu cea de pe gât, înseamna ca alegerea este potrivita, iar machiajul va parea foarte natural.
2. Pentru un ten mai deschis la culoare trebuie sa cauti un fond de ten cu o textura transparenta, iar pentru tenul mai închis la culoare poti opta cu încredere pentru un fond de ten sub forma de pudra.
3. Daca te confrunti cu imperfectiuni care ies în relief trebuie sa optezi pentru un fond de ten cu acoperire mare. În general fondurile de ten crema si cele pudra au cea mai mare putere de acoperire. Însa daca nu ai probleme foarte mari cu tenul si vrei doar sa uniformizezi nuanta acestuia si sa oferi putina luminozitate tenului poti opta pentru un fond de ten pe baza de apa.
4. Alege fondul de ten în functie de tipul tau de ten. Este un factor cheie pentru a face alegerea perfecta. Pentru tenul gras sunt recomandate în general tenurile pe baza de apa (oil-free), pentru cel uscat, fondurile de ten lichide sau stick cu formule emoliente, ce hidrateaza pielea, iar pentru tenurile mixte se recomanda fondurile de ten pudra sau chiar utilizarea a doua tipuri de fond de ten: pentru partile uscate si pentru cele cu exces de sebum.

cosmetice

StylishCircle îti pune la dispozitie o gama variata de fonduri de ten: matifiante, pe baza de apa, tip pudra, emoliente pentru absolut toate tipurile de piele. Vei gasi aici fonduri de ten de a caror calitate nu te vei îndoi. De asemenea, si variantele lansate pentru Statele Unite si Germania : StylishCircle.com si StylishCircle.de îti ofera o multime de fonduri de ten si multe alte produse cosmetice cu care sa obtii un machiaj profesional doar cu produse de calitate.