crema bust size

Bust Size este un produs adresat tuturor femeilor nemulțumite de mărimea sau forma naturală a sânilor lor. Altfel spus, Bust Size este o cremă concepută din ingrediente naturale, care promite să mărească sânii oricărei femei, indiferent de vârsta pe care o are.

Update: Vezi ce a patit Sofia Maria de la Bust Size

La capitolul promisiuni, totul poate părea tentant în legătură cu Bust Size: rezultate evidente numai după o săptămână de utilizare, forma sânilor este corectată, crema ajută, de asemenea, la ridicarea naturală a sânilor, este compusă numai din ingrediente naturale, iar majoritatea femeilor – un covârșitor procent de 95% dintre ele – se declară mulțumite de produs și pot confirma rezultatele.

Okay, okay, cu cât îmi mărește Bust Size sânii?

crema bust sizePentru că rezultatele concrete e ceea ce ne interesează pe majoritatea, aparent, producătorul susține că Bust Size poate mări sânii cu până la 2 măsuri. Forma sânilor va fi mai apetisantă, astfel, veți avea posibilitatea să purtați mai des decolteu (între noi fie vorba, îl purtăm oricum! Dar mulțumim pentru specificație, poate aveam nevoie să lămurim asta), iar aparent, pielea nu va mai îmbătrâni la fel de repede, procesul fiind încetinit de 3 ori mai mult.

cumpara

Cu toate acestea, cat poate mari o crema ca Bust Size sanii, este un subiect destul de interesant. Spun acest lucru, deoarece pe siteurile pe care se vinde acest produs, vedem tot felul de informatii, promisiuni, testimoniale ale clientelor care au folosit aceasta crema (intre noi fie vorba, unele dintre ele sunt chiar false) etc.

Eu personal nu v-as putea raspunde la aceasta intrebare. Din acest motiv, daca sunt persoane care au folosit crema Bust Size, ar fi o idee buna sa scrieti in comentarii cateva pareri despre acest produs. A functionat? Ati obtinut rezultate cu ea?

Daca da, probabil ar fi interesante mai multe detalii a.i fetele care vor sa foloseasca de acum inainte crema sa stie ce trebuie sa faca si la ce sa se astepte. De asemenea, daca stiti limba italiana si/sau spaniola, ar fi bine sa dati un search pe acolo sa cautati pareri, deoarece am vazut ca aceasta crema este ceva mai populara prin Italia decat la noi.

Cum se folosește Bust Size?

Se aplică Bust Size cremă pe pielea curată. Se masează primul sân circa 5 sau 10 minute, pentru ca absorbția cremei să fie completă. Se repetă procedura de 2-3 ori, după care se masează al doilea sân.

În continuare, trebuie să așteptați până când pielea se usucă complet. La final, ambii sâni sunt masați prin mișcări circulare. Crema Bust Size poate fi folosită de 2 ori pe zi, de recomandat dimineața și seara.

Mai multe indicatii despre modul de aplicare al cremei veti gasi pe ambalajul produsului. Va recomand cu caldura sa cititi indicatiile, iar daca aveti intrebari, puteti scrie in comentarii si veti primi raspunsuri de la alte fete care au folosit crema bust Size. Totusi, cel mai indicat ar fi sa intrebati si pe cei care vand produsul, deoarece ei va pot oferi informatii mai exacte.

Care sunt ingredientele Bust Size?

Pe site-ul producătorului sunt prezentate foarte sumar cele 3 ingrediente naturale din care este realizată crema:

  1. deoximiroestrol,
  2. extractul de pueraria mirifica  – https://examine.com/supplements/pueraria-mirifica/
  3. uleiul esențial de trandafir.

Primul ingredient, deoximiroestrolul, are un efect de anti-îmbătrânire și ajută la creșterea accelerată a bustului. Extractul de pueraria mirifica protejează, hidratează și hrănește pielea, pe când uleiul esențial de trandafir îi îmbunătățește elasticitatea și elimină vergeturile.

Crema Big Bust: marirea sanilor acasa? Este posibil?

 

Contraindicații și efecte secundare

Din nefericire, pe site-ul producătorului nu sunt specificate tocmai cele mai importante informații, cum ar fi efectele adverse și contraindicațiile de utilizare. Totuși, femeile însărcinate sau care alăptează ar trebui să nu se bazeze atât de mult pe cremă, iar absolut toată lumea care vrea să o încerce ar trebui să consulte un medic specialist pentru a se asigura că tipul de piele va suporta tratamentul cu Bust Size.

Pe de altă parte, doar citind lista cu ingrediente vă puteți da seama dacă aveți alergie la unul dintre ele, așadar, verificarea listei cu ingrediente este primul lucru pe care trebuie să-l faceți atunci când aveți de-a face cu produse care promit minuni, dar nu oferă suficiente informații.

Personal, nu cred în puterea miraculoasă a acestor creme pentru mărirea sânilor, dar dacă este cineva care poate spune, cu mâna pe inimă, că Bust Size i-a mărit sânii, este invitat să își povestească experiența în secțiunea comentarii. Până una alta, aveți grijă căror produse le acordați încrederea!