corector

E foarte greu sa gasesti o femeie care nu foloseste corectorul ca parte din rutina zilnica de infrumusetare. Cu toate cearcanele , rosetile si diferentele de nuante ale pielii noastre, corectorul chiar este unul dintre cele mai importante elemente. Dar doar pentru ca toata lumea il foloseste, nu inseamna ca il foloseste corect.

Incepand de la a sti daca sa-l aplici inainte sau dupa aplicarea bazei si pana la a invata diferentele intre formulele verzi , roz sau galbene, am adunat un numar de 10 lucruri interesante despre corector, astfel incat lookul tau sa fie ireprosabil.

  1. corectorAplica-l inaintea bazei. A existat dintotdeauna o contrazicere cu privire la ordinea aplicarii celor doua. Cu toate astea , noi recomandam aplicarea corectorului inaintea bazei pentru machiaj pentru a acoperi mai bine cearcanele si zonele rosii si rezultatul va fi mai uniform.
  2. Ce inseamna corectorul verde. Corectorul verde neutralizeaza zonele inrosite de pe pielea ta. Foloseste-l pe acesta ca sa acoperi acneea, dar nu si pentru zonele mai inchise, cum ar fi cearcanele sau alte pete intunecate.
  3. Ce inseamna cerectorul galben. Corectorul galben ajuta la uniformizarea nuantei tenului si trebuie folosit doar in zonele care au nevoie de asa ceva. Cel galben este cel mai sigur dintre corectoare si funtioneaza perfect pentru a pune o baza uniforma.
  4. Ce inseamna corectorul roz. Corectorul roz ajuta la acoperirea zonelor vinetii, cum ar fi cearcanele sau petele intunecate.
  5. Foloseste-l cu pudra. In special sub ochi, pudra deasupra corectorului ajuta la fixarea acestuia si duce cu un pas mai aproape de un ton uniform. Pur si simplu aplicati pudra cu o perie moale peste corector.
  6. Foloseste o nuanta mai deschisa. Cand iti alegi corectorul, incearca sa alegi unul cu o nuanta mai deschis decat baza. Daca aplici corectorul pe zonele inrosite sau petele inchise la culoare, folosirea unui corector cu o nuanta mai deschis decat restul machiajului va avea un rezultat uniform. Fii insa atenta sa nu alegi o nuanta cu mult mai deschisa (sau mai inchisa), pentru ca poate trada o folosire a unui machiaj strident.
  7. Foloseste-l chiar ca baza de machiaj. Nimic nu ajuta mai mult fardul sa stea intact mai mult decat o baza foarte buna, in special daca ai planuita o seara lunga sau daca ai gene predispuse la ingrasare. Datorita consistentei sale, corectorul este o varianta la fel de buna ca oricare alta pentru fardul de ochi. Il impiedica sa alunece, este foarte uniform si in plus va ajuta la intensificarea umbrelor si la aducerea culorilor pe care le folosesti la viata.
  8. Ai grija sa nu para „ingramadit”. In primul rand trebuie avut in vedere consistenta corectorului, stiind ca un corector de consistenta mai groasa o sa para ca atarna. Ai grija sa-ti pregatesti zonele din jurul ochilor cu un gel sau crema hidratanta inainte de aplicare, astfel incat look-ul sa fie fara cusur.
  9. Foloseste un buretel si aplica punctiform. Pentru o distribuire cat mai uniforma, aplica-l de-a lungul liniei ochilor in 4-5 puncte mici. Foloseste un buretel de machiaj pentru a intinde corectorul si a avea un aspect uniform .
  10. Il poti folosi pentru a curata sau acoperi greseli. Makeup artistul Emmei Watson spune sa cureti rimelul ( sau alt tip de fard) „ratacit” prin inmuierea unui ghem de bumbac in corector si aplicarea acestuia. Facand asta, nu numai ca vei curata zona ci o vei si acoperi , in acelasi timp.