Zero Smoke

Zero Smoke, vestitii magneti care te ajuta sa te lasi de fuamt pe care o parte dintre voi I-ati vazut prin reclamele de la TV nu sunt altceva decat ceea ce oamenii de stiinta numesc terapie auriculara.

Zero Smoke este un kit format din 2 bio magneti care vor fi plasati pe o anumita zona a urechii si al caror efect este, sau cel putin ar trebui sa fie, scaderea apetitului pentru fumat.

Vezi aici o discutie pe forum despre Zero Smoke

Alte detalii despre magnetii Zero Smoke:

Conform informatiilor de pe siteul oficial Zero Smoke, acestea sunt placati cu aur de 24 karate, protejand astfel de anumite reactii alergice.

Magnetii Zero Smoke costa 139 de lei. Echivalentul la vreo 9 – 10 pachete de tigari.

Din punct de vedere al costurilor nu este mult,  insa problema care se pune, sau pe care eu cel putin mi-o pun este: sunt intradevar magnetii Zero Smoke eficienti? 🙂

Pareri despre magnetii Zero Smoke:

M-am tot uitat pe siteul lor oficial si am citit cateva din testimonialele pe care anumite persoane le-au lasat si mesajele lor despre Zero Smoke. Cateva din ele le-am copiat mai jos:

Zero Smoke

Аndria 78 de zile

Am început să îmi doresc serios să renunț la fumat când starea mea de sănătate s-a înrăutățit. Sunt alergică la pilule, deci nu am încercat nimic de acest gen. Dar mi-a plăcut Zerosmoke. Tot ce trebuie să faci este să pui magneții pe urechi și poți să-ți vezi de treabă. Nici măcar nu am observat când am renunțat la fumat. Acum mă simt ca și cum aș fi renăscut. Recomand tuturor!

Alexandru 22 de zile

Pentru început, trebuie să menționez că am fumat timp de 10 ani și am încercat de toate, începând cu tablete ieftine și încheind cu un tratament special cu plasturi scumpi. În fiecare zi visam să renunț la acest obicei urât – dar din cauza personalității și a faptului că aveam nevoie de mai mult de un pachet pe zi – nimic nu mă ajuta. Apoi am auzit despre ‘Zerosmoke’ și, natural, am decis imediat să încerc – ca rezultat, nu am mai fumat de 3 săptămâni și nu am deloc poftă.

Krina 46 de zile

Am fumat timp de 5 ani. Of, chiar îmi plăcea 🙂 Țigara de dimineață, țigara după o masă copioasă sau în club, alături de alcool. Dar am început să observ o tuse persistentă, în special dimineața. Mi s-au recomandat acești Biomagneți și de atunci nu mai fumez. Desigur, încă urmez tratamentul, dar nu am mai fumat de mai bine de o lună.

Suna bine nu? 🙂

Citeste aici ce efecte are Zero Smoke

Principala mea nedumerire este: de unde naiba stiu eu ca aceste comentarii sunt reale si apartin unor persoane care au folosit magnetii Zero Smoke? De unde stiu eu ca nu le-a inventat vreun blogger plictisit?

Bine, nu pot dovedi si nici un incerc sa spun ca acele comentarii nu ar fi reale, dar totusi, mie personal mi se par cam prea pozitive sa fie pe bune. Intr-o tara in care cea mai mare parte din populatie se lasa de fumat in fiecare luna “incepand de la 1”, sa vezi atatea povesti de succes cu niste chestii banale precum Zero Smoke e ceva totusi…

Ce spun medicii despre Zero Smoke?

Tot pe siteul oficial Zero Smoke am gasit o parere scrisa de un terapeut fizic pe numele Sorin Groza. Aceasta suna cam asa:

Sunt fericit că această tehnologie a fost în sfârșit acceptată general! Foarte mulți oameni nu credeau în succesul ei, sute de teste de laborator au fost făcute, produsul a fost dezvoltat timp de mulți ani, testat în mod repetat și verificat. Și iată – succes! ZEROSMOKE este o metodă eficientă și sigură de a scăpa de această dependență puternică. A fost demonstrat.

Ce ma nedumereste pe mine aici sunt urmatoarele aspecte:
  • Pe Google nu gasesti nimic despre terapeutul Sorin Groza (poti cauat si tu aici)
  • Poza folosita in dreptul comentariului de pe site nu este a unui roman. Este o poza stock cumparata de aici.
  • Nu exista date de identificare ale firmei care vinde Zero Smoke, dar nici ale celei care produce acesti magneti. Cel putin eu nu le-am vazut pe siteul oficial…

Voi ce credeti? Ati incercat magnetii Zero Smoke?

Daca I-ati incercat, cateva pareri de la voi, pareri care vom sti sigur ca sunt reale, sunt mai mult decat binevenite. Ce parere aveti despre acesti magneti minune? Ati reusit sa va lasati de fumat cu Zero Smoke?