ultimate formula

Picaturile Ultimate Formula ar putea „alina” suferinta din inima celor care au probleme cu potenta. Zic doar alina, nu trata, deoarece tratamentul ar putea necesita puțin mai mult…

vezi dacă Ultimate Formula ofera rezultate permanente

ultimate formulaDin diferite motive, fie odata cu inaintarea in varsta, ca urmare a abuzului de substante sau din alte motive, unii barbati incep sa sufere de impotenta si obosesc mai repede in timpul actului sexual.

vezi ce efecte secundare are Ultimate Formula

Desigur, astfel de probleme sunt dese si variate, unii barbati suferind de ejaculare prematura sau de o intensitate mai mica a orgasmului. In acest caz, cel mai recomandat lucru este sa apelezi la ajutorul unui cadru medical ce iti va prescrie un produs care sa te ajute. Din ceea ce am gasit pe Internet, unul dintre acestea este Ultimate Formula, care este descris ca fiind “un produs puternic pentru barbati adevarati!”

Despre Ultimate Formula

Producatorii acestui produs sustin ca Ultimate Formula a avut parte de mai multe testari clinice prin care i s-au aratat eficienta si, pare-se, facand zeci de mii de barbati sa-si recapete increderea in sine. Aparent, datorita combinatiei sale de ingrediente, metabolismul trece printr-o serie de schimbari, crescand productia de testosteron, mai mult sange circula catre penis si scade stresul, pe langa multe alte aparente beneficii.

Ultimate Formula este recomandat de catre producatorii sai in cazul in care potenta este redusa, barbatul sufera de ejaculare prematura si nu poate sustine mai multe acte sexuale, daca se sufera de oboseli fizice si mentale ori de stres, in cazul in care sperma are o calitate scazuta si nu este produsa in cantitati mari ori daca orgasmul are intensitate redusa.

ultimate formula

Ingredientele din Ultimate Formula

Potrivit sitului web oficial al Ultimate Formula, acesta contine Tribulus Terrestris (Coltii babei, dar suna mai putin erotic in romana), Guarana, Sideritis Scardica si Onopordum Acanthium. Situl sustine ca fiecare dintre aceste ingrediente are rolul sau in tratarea potentei.

  • Tribulus Terrestris, se pare, poate sa mareasca circulatia sangelui, crescand si nivelul productiei de testosteron si productia totala de sperma.
  • Guarana pare sa aiba un efect similar, in care productia de libidou creste, intarind si erectia, iar functiile prostatei sunt intensificate.
  • Onopordum acanthium poate sa aduca productia hormonilor la un numar mai aproape de cel recomandat, tipic, sistemul reproducator este fortificat, iar calitatea spermei este vadit imbunatatita. Sideritis scardica ar avea rolul de a-ti creste increderea in sine prin eliminarea cantitatii de stres si printr-o normalizare echilibrata a seriilor de impulsuri nervoase.

ultimate formula

Administrare si contraindicatiile Ultimate Formula

Dupa cum se sustine pe situl web oficial, Ultimate Formula poate fi utilizat de catre orice barbat, indiferent de varsta sa, iar efectul este imediat. Partile cele mai bune referitor la administrare si contraindicatii se refera la faptul ca Ultimate Formula nu pare sa includa in compozitia sa organisme care au fost modificate genetic sau aditivi sintetici, dar nici arome speciale ori agenti de conservare.

Nu este recomandat sa combinati Ultimate Formula cu alte produse, cum ar fi Titan Gel de exemplu…

La fel de important este si faptul ca Ultimate Formula nu prezinta contraindicatii, dupa cum se sustine pe situl web oficial, deci poate fi utilizat oricand, intr-adevar, de fiecare barbat, daca asa stau lucrurile.

ultimate formula

Pentru a comanda Ultimate Formula, poti folosi situl lor web oficial, iar comanda urmeaza sa ajunga intre doua si trei zile, in cazul oraselor mari, iar, in alte zone aceasta va ajunge undeva intre 7 si 14 zile.

De asemenea, trebuie sa stiti ca pachetele sunt ambalate normal, fara semne distinctive, deci nu trebuie sa va faceti griji ca  vecinii sau curierul vor vedea ca ati cumprat picaturi pentru potenta Ultimate Formula 🙂