Turbo Max Blue

Produsele pentru marirea penisului sunt unele dintre cele mai des intalnite dintre toate cele de provenienta naturista, dar multi barbati continua sa caute unul care sa se potriveasca pentru ei. Altfel, de ce s-ar mai incerca piata cu atat de multe tratamente diferite? Pana la urma, astfel de remedii sunt cunoscute pentru ca functioneaza mai bine pentru unii si mai prost pentru altii, ceea ce inseamna ca trebuie sa cauti un pic pentru a gasi ceva potrivit pentru organismul tau.

Tocmai de aceea, am decis sa „investighez” un astfel de tratament, numit Turbo Max Blue (citeste comentariile clientilor aici). Acesta este, la fel ca toate celelalte, un produs naturist bazat, in mare parte, pe aceleasi ingrediente, dar, chiar si asa, masura diferita in care ele sunt folosite si unii compusi unici ar putea sa dea rezultate la unii utilizatori, spre deosebire de alte tratamente de genul pe care le-au mai incercat.


Ingrediente Turbo Max Blue

In primul rand, nu ar trebui sa uit ca Turbo Max Blue sunt niste plasturi, asa ca mecanismul lor de funtionare este diferit de cel al unui spray, sa spunem. Totusi, interesandu-ma un pic de cum lucreaza acesti plasturi, am vazut ca ingredientele din care sunt facute substantele active nu difera prea mult de cele ale altor tratamente. Asadar, la baza produsului stau ginsengul si ghimbirul, doua plante recunoscute pentru caracteristicile lor afrodisiace. Ginsengul are un rol central in imbunatatirea reactivitatii sistemului nervos si astfel ajuta barbatul sa ajunga mai repede la orgasm, in timp ce ghimbirul ofera potenta, indreptand fluxul de sange spre organele sexuale, lucru care, spun producatorii, poate sa conduca si la cresterea penisului, aflat in stare de erectie. Ginkgo Biloba, Guarana si Saw Palmetto sunt alte ingrediente cu proprietati afrodisiace continute de Turbo Max Blue.

Turbo Max Blue

Mod de functionare al plasturilorTurbo Max Blue

Chiar si cu aceste ingrediente, am observat ca multi barbati se declara contrariati de produs. Unii spun ca a functionat, altii ca este un tratament supraapreciat. Daca doar la ei nu a dat rezultate sau daca Turbo Max Blue este cu adevarat ineficient nu stiu, dar, luand in considerare ingredientele si parerile preponderent pozitive, as tinde sa cred ca prima varianta este valabila.

Probabil ca este important si la ce s-au asteptat cei care au folosit acest produs. Asta pentru ca, din dorinta de a vinde cat mai mult, producatorii au promis ca penisul va creste chiar si cu 6 centimetri intr-o luna, lucru care este de-a dreptul imposibil. Pe de alta parte, posibil este ca barbatul care foloseste Turbo Max Blue sa reziste mai mult si sa aiba un orgasm mai Turbo Max Blueputernic (la fel si partenera, in mod implicit). Cat despre cresterea in dimeniuni, chiar si cu cativa unu – doi centimentri, sansele sunt foarte slabe.

Cat despre modul de utilizare, acesta este foarte simplu. Trebuie doar sa fie aplicat un plasture pe pielea curata (pe brat este cel mai bine) si sa fie tinut timp de o zi inainte de a fi schimbat. In acest mod substantele vor fi absorbite prin piele si vor incepe sa isi faca treaba. Astfel, desi nu garanteaza o viata sexuala mai buna, cu ajutorul lui Turbo Max Blue vei avea sansa de a o obtine, dar nu trebuie exclusi nici reducerea stresului si a oboselii din ecuatie si trebuie sa avem o dieta cat mai echilibrata.

Important de stiut: plasturii Turbo Max Blue nu se gasesc in farmacii. Nu stiu de ce (dar probabil nu de buni ce sunt), insa in acest moment nu se gasesc in nici una din farmacii. Singura modalitate de achizitie este pagina oficiala Turbo Max Blue.