Tonus Fortis

Exista momente cand ai probleme cu erectia, te simti frustrat, agitat si mai putin barbat. O astfel de problema apare din diferite motive, de la faptul ca nu te consideri destul de dotat sau nu crezi ca ai putea sa iti satisfaci partenera, acestea fiind cauze psihologice, pana la cauze fizice, ca afectiuni provocate de fumatul excesiv sau de imbatranire.

Din fericire, insa, pentru barbatii care sufera de aceasta problema, medicina moderna a inventat mai multe solutii, o companie care distribuie Tonus FORTIS laudandu-se ca are unul dintre cele mai bune produse pentru potenta de pe piata contemporana.

Despre Tonus FORTIS

Situl web oficial include o declaratie a unui doctor sexolog care sustine ca Tonus FORTIS este foarte bun in a trata slabirea evidenta sau chiar disparitia potentei, realizand teste timp de peste 20 de ani, doctorul respectiv considerandu-l cel mai bun astfel de tratament de pe piata.

Vezi care sunt efectele adverse ale Tonus Fortis

Probleme de potenta apar din cauza varstei, a unei alimentatii nepotritive si a unui deficit de vitamine, a unui stil de viata care nu este recomandat, a stresului, a diferitelor infectii, a unei vieti pline de stres si chiar a unor probleme ecologice.

Producatorii sustin ca, prin urmarea tratamentului cu Tonus FORTIS, vei avea nu doar erectii mai bune din toate punctele de vedere, dar si  penisul iti va creste si va deveni mai tare la oricare erectie. Un alt sirop care contine ingrediente cu un mod de actiune foarte similar este Ultimate Formula

Tonus Fortis

Ingrediente Tonus FORTIS

Pe sit se precizeaza ca, datorita combinatiei de componente, Tonus FORTIS poate sa regleze metabolismul foarte usor pentru a produce mai mult testosteron si pentru a mari nivelul acestuia din sange pentru a atinge o concentratie potrivita. In continuare, se zice ca Tonus FORTIS poate sa mareasca dorinta sexuala, sa transforme erectia in una mai tare si mai mare, va lungi perioada actului sexual si iti va oferi un orgasm mai puternic ca inainte.

Se pare ca Tonus FORTIS are ingrediente care sunt 100% naturale, acest lucru facandu-te sa te simti sigur asupra faptului ca nu vei suferi de niciun fel de complicatii. Care sunt, insa, aceste ingrediente, nu se mentioneaza nicaieri, ceea ce e pacat, deoarece sigur multi oameni vor renunta sa mai fie la fel de interesati de produs din aceasta cauza 🙂

Administrare si contraindicatii Tonus FORTIS

In prospectul oferit pe situl web oficial se prescrie ca Tonus FORTIS sa fie administrat pe cale orala in fiecare zi, in perioada diminetii, cantitatea recomandata fiind de 20 de mililitri, pentru a obtine efecte si rezultate clare si evidente intr-un timp cat mai scurt, aproape imediat. Rezultatul pe care il vei obtine cu Tonus FORTIS, se pare, poate sa dureze intre trei si sase luni, iar tratamentul se poate repeta oricand doresti sa ai parte de erectii calitative, se precizeaza pe situl lor.

Un dezavantaj al multor tratamente similare il reprezinta unele interdictii pe care le impun, precum consumul de alcool, iar unele se dovedesc a fi chiar si mai extreme, interzicand pana si fumatul. Din fericire, se pare ca Tonus Fortis nu are aceleasi contraindicatii, situl web precizand ca poti sa continui sa consumi alcool in aceleasi cantitati.

De asemenea, foarte important este si faptul ca producatorii mentioneaza pe situl web ca Tonus FORTIS nu va avea efecte adverse daca va fi consumat alaturi de un alt tratament medicamentos pe care il urmezi.