toefix

Toe FIX este un fixator pentru monturile de la picioare pe care vanzatorii il promoveaza de mama naibii, insa medici ortopezi il considera o teapa ordinara! Cum monturile sunt o problema pentru foarte multe persoane, mai ales dupa o anumita varsta, medicii au incercat sa gaseasca tot felul de solutii pentru a scapa de ele. Aparent, una dintre acestea este Toe Fix, un fel de proteza care lupta impotriva monturilor.

vezi ce zic medicii despre Toe Fix

Despre Toe Fix

toefix Din start trebuie spus ca produsul de fata pare sa fie destul de legitim, dar asta nu il salveaza de anumite probleme. Am cautat informatii despre el si am vazut ca se vinde atat in strainatate, cat si pe alte site-uri de la noi care se ocupa cu echipamente medicale si proteze. Asadar, este un produs recunoscut, care chiar exista. Totusi, varianta pe care am vazut-o se numeste Hallufix si nu Toe Fix.

Pareri: Toe Fix se rupe repede??!

Ce-i drept, in ambele cazuri se spune ca ele sunt de provenienta germana, asa ca poate Toe Fix este pur si simplu fabricat de alta firma, care a decis sa il rebranduiasca si sa ii schimbe si numele. Exista si posibilitatea de a fi o copie mai slaba, dar pretul este cam acelasi (cu cativa lei diferenta) si stim cu totii cum copiile de slaba calitate se vand mai ieftin pentru a atrage mai multi clienti.

toefix

Mod de utilizare Toe Fix

Sincer, aici lipsa de informatii chiar si-a spus cuvantul. Desi pare simplu de montat, banuiesc faptul ca nu ar fi chiar asa. Iar filmuletul postat, desi legitimizeaza produsul, nu este chiar toefixatat de informativ pe cat si-ar dori producatorii. Asadar, nu ar strica niste informatii in plus, dar poate ca ele vin odata cu comanda. O alta chestie pe care nu am inteles-o este cand ar trebui purtat Toe Fix. Acesta nu pare chiar atat de comod si ma indoiesc de faptul ca te poti incalta peste el, asa ca, probabil, este un produs destinat utilizarii la domiciliu.

Efecte Toe Fix

Toe Fix, asa cum ii spune si numele, are rolul de a fixa mai bine articulatia degetului mare de la picior pentru a preveni aparitia monturilor. De asemenea, acesta este util si pentru ca te poate proteja dupa o operatie de inlaturare a acestor probleme. Totusi, Toe Fix nu pare sa poata fi utilizat si pentru a vindeca monturile “fara interventie chirurgicala”, asa cum spun producatorii. Ba mai mult, acest efect s-ar vedea intr-o luna. Toti cei care sufera din cauza monturilor ar trebui sa stie ca ele nu pot fi tratate decat prin operatie, iar, in cel mai bun caz, un astfel de produs te-ar putea ajuta la ameliorarea durerii.

Pareri despre Toe Fix:

Mare atentie pentru ce cumparati Toe Fix, pentru a nu va pune sperante desarte in el. Acest produs ar putea sa dea randament daca monturile sunt in faza incipienta, pentru a le tine sub control. De asemenea, daca v-ati operat recent, atunci el va proteja zona sensibila.

toefix

Pentru cei care au deja monturi proeminente, ajutorul ar trebui cautat insa in alta parte, chiar daca este mai scump. Asadar, investitia ar fi una buna (o varianta a acestui produs se vinde si pe site-uri medicale), dar trebuie sa stiti din start pentru ce ar trebui facuta, pentru a evita dezamagirile ulterioare.