Samsung 48J5100-

Samsung UA48J5100AR este un televizor LED plat cu diagonala de 48-inch Full HD ce vine cu un display foarte clar cu o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli. Acest lucru iti aduce cea mai buna si plina de viata experienta, cu culori, claritate si detalii spectaculoase. Ca si specificatii, prezinta un motor de imagine hiper-real, posibilitatea de captura a ecranului si de asemenea, captura de sunet, sistem de reluare (story replay), modul cinema Indian, modul cricket, cea mai buna durabilitate din clasa sa, imbunatatire  a culorilor(wide color enhancer plus), intrari High Definition Multimedia Interface (HDMI), o calitate extraordinara a imaginii, mod de conectare si share-uire a filmului, o rata a miscarii clara si multe altele.

Cea mai buna claritate a imaginii si a sunetului

Televizorul LED Samsung UA48J5100AR Full HD iti ofera cea mai buna experienta audio cu sistemul sau DTS Studio Sound, cu ajutorul caruia pot fi reglate boxele pentru un varf de performanta si pentru a extrage cu acuratete semnalele audio si a le reda astfel incat sa poti trai o experienta surround cat mai realistica si captivanta. Pentru a va aduce o experienta completa in ceea ce priveste divertismentul audio, tehnici de post-procesare si psihoacustice au fost implementate pentru nivelul de bass si pentru amplificarea dialogului si pentru a aduce o consistenta si un nivel de volum asupra continutului. De asemenea prezinta puternicul motor de imagine HyperReal ce aduce cea mai buna calitate si acuratete la nivelul culorilor, contrastului si claritatii, astfel fiind posibila amplificarea performantei sale. Rata de claritate a miscarii (CMR) de 100 aduce imagini de viteza crescuta, cu o claritate foarte mare cu ajutorul amplificarii ratei de reincarcare a ecranului, a vitezei procesorului si tehnologia backlight.

Samsung 48J5100-

Optiunea de captura a ecranului va da posibilitatea de a face poza imaginilor in timp ce priviti la televizor. Acest lucru inseamna ca puteti captura scenele preferate chiar in momentul in care le priviti. Astfel cu o simpla apasare de buton puteti salva imaginea intr-un dispozitiv extern de stocare conectat la televizor. Puteti vizualiza imaginile salvate oricand si astfel va puteti bucura de momentele preferate. Optiunea de captura a sunetului va da posibilitatea de a inregistra cu o claritate si o calitate audio inalta sunetul de pe orice canal si puteti sa il salvati pe dispozitivul extern de stocare conectat la televizor. Puteti, cu usurinta, sa le reascultati oricand doriti. Sistemul de boxe cu amorsare pe doua canale + reflex de bas, va ofera un sunet excelent si cu o claritate extraordinara.

Optiunea Story Replay va permite sa inregistrati si salvati momentele preferate prezentate la televizor cu ajutorul stick-ul de memorie USB conectat la TV. In modul Cricket, atmosfera devine precum cea de pe stadion. Claritatea si intensitatea imaginilor vor scoate in evidenta iarba verde a gazonului si celelalte culori ale stadionului. Cu un puternic efect de multi-surround veti avea posibilitatea sa auziti entuziasmul de pe stadion. Puteti chiar sa mariti imaginea pe o zona selectata de pe ecran pentru o vizualizare mai buna. Cu o simpla apasare de buton, puteti experimenta ce e mai bun din sporturile dumneavoastra preferate impreuna cu prietenii. Modul Indian Cinema va da posibilitatea de a experimenta intensitatea si luminozitatea culorilor pe langa amplificarea, specifica spectacolelor de teatru, a sunetului. Iar cu „wide color enhancer plus”, avem o crestere a claritatii, a unghiului de vizualizare pentru culori si contrasturi mai precise si astfel va aduce o calitate net superioara a imaginii si o experienta extraordinara.

Modalitate de sharing usoara si durabilitatea cea mai mare din clasa sa

Optiumea ConnectShare Movie da posibilitatea de a va bucura de muzica, filme, poze si multe altele prin simpla conectare a drive-ului USB sau a hard disk-ului la televizorul dumneavoastra. De asemenea va da posibilitatea de a va conecta live la continutul TV prin intermediul tabletei, smartphone-ului si puteti folosi dispozitivul dumneavoastra mobil si pe post de telecomanda. Prezinta doua intrari HDMI si doua intrari USB.

De asemenea asigura durabilitatea cea mai mare din clasa sa, cu un condensator de blocare ce poate absorbi socurile electrice determinate de fulgere pana la 15KV, iar chipset-urile sunt imbracate in Silica gel si prezinta un adeziv anti-umiditate ce protejeaza televizorul de umezeala. Pentru a rezista la fluctuatii de voltaj, a fost echipat cu un dispozitiv semiconductor cu rezistenta neliniara de blocare si condensatoare ce rezista pana la fluctuatii mari de voltaj, de 750V. Primiti, de asemenea, o garantie de tripla protectie impotriva fulgerelor, umiditatii si a fluctuatiilor de tensiune.

Cu o calitate uluitoare a imaginii si efecte sonore clare, acest televizor LED Samsung UA48J5100AR Full HD de 48 de inch ofera cea mai buna si bogata experienta in vizualizare.

Specificatii

Display: Dimensiuni ecran: 48 inch

Imagine: Sistem culori: Wide Color Enhancer (Plus), Rezolutie ecran: 1920 x 1080 pixeli, Mod imagine: Dinamic, Standard, Film, Procesare Video: HyperReal

Audio: Putere iesire audio (Watti): 20 (10+10), HDMI: Da, 2 porturi, Mod Sunet: Standard, Muzica, Film, Clear Voice

Conectivitate: USB: Da, 2 porturi

Alte caracteristici: Timer On/Off: Da, Limba OSD: Local

Putere: Putere de consum (Watti): 113, Cerinte Putere (Volti): 100 pana la 240 AC 50/60Hz, Consum in stand-by (Watti): 0.5

Dimensiuni disponibile:

  • Dimensiuni Sistem TV (WxHxD) cu stand (mm): 1076.1 x 683.8 x 310.5
  • Dimensiuni Sistem TV (WxHxD) fara stand (mm): 1076.1 x 624.4 x 67.1

Samsung 48J5100-

Specificatii cheie: motor de imagine HyperReal, Captura de ecran si captura de sunet, Modul Cinema Indian si Story Replay, Cea mai buna durabilitate din clasa sa