Samsung 32J5100

Samsung 32J5100 face parte din categoria televizoarelor medii spre mici, dar chiar si asa, este unul dintre cele mai avansate din cele asa ca el. Ofera cumparatorilor o imagine impecabila si tocmai de aceea reuseste sa fie una dintre cele mai bune solutii. Cat despre pret, acesta este un pic mai mare, dar si diferenta de calitate este una evidenta.

Despre Samsung 32J5100

Televizorul este unul cu diagonala de 80 cm, cu alte cuvinte de dimensiuni medii. Asta insa nu inseamna ca nu poate sa fie montat fara nici cea mai mica problema in orice casa sau apartament, chiar si in camerele mai mari. Nu este insa un televizor pentru spatiul public (baruri, restaurante, etc), dar nici nu era nevoie. In plus, are o rama foarte subtire (el insusi fiind subtire si usor), iar stativul este unul rezistent si stabil, deci si mult mai sigur decat la alte modele, chiar si de la Samsung (in plus, se poate monta si in perete, daca ai pentru el un suport special).

Pana acum insa, probabil ca toata lumea poate vedea cu destul de mare usurinta ca televizorul este unul obisnuit din punct de vedere al design-ului. Insa  spre deosebire de alte modele de 80 cm, acesta are marele avantaj de a fi unul cu rezolutie full HD. Nu sunt prea multe modele de aceste dimensiuni care sa beneficieze de o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, ceea ce face televizorul sa fie cu atat mai binevenit in orice casa sau apartament. Imaginile se vad astfel mai clar, indiferent daca vorbim despre filme, emisiuni TV, sport sau jocuri, diferenta fata de cele HD fiind una vizibila.

Samsung 32J5100

Totodata, modelul este dotat si cu alte sisteme care imbunatatesc imaginea din puct de vedere calitativ. Unul dintre acestea este Wide Color Inhancer, o tehnologie specifica celor de Samsung prin care culorile oferite sunt mai vii. Este insa nevoie si sa umbli un pic la setari, pentru ca nu intotdeauna televizorul este trimis cu cele mai bune setari pentru imagine (dar cartea tehnica te va ghida foarte bine).

La capitolul conectivitate, televizorul se prezinta asa cum era de asteptat, adica foarte bine. Are intrari USB 2.0 (pentru a vedea filme direct de pe stick), dar si HDMI (pentru a se conecta la calculator si a functiona ca un monitor). Asadar, se bucura se aceeasi functionalitate precum unul mai mare, desi ceva tot ii lipseste si acest lucru este sistemul Smart TV.

Pro Samsung 32J5100

  • Televizor de marime medie, dar full HD
  • Raport calitate pret foarte bun
  • Imagine clara si culori vii
  • Sunet excelent pentru un televizor

Contra Samsung 32J5100

  • Nu este si Smart
Concluzii


Pentru cei care se afla in cautarea unui TV de 80 cm si vor ceva in plus fata de ce ofera de obicei piata, Samsung 32J5100 este o alegere excelenta pentru ca face ce altele nu fac. Mai exact, ofera o rezolutie full HD si diferenta se vede imediat. Are si un pret acceptabil, deci poate sa fie cumparat de majoritatea romanilor fara prea mari probleme.