nilsmoke

NilSmoke este solutia pentru fumatori! Bineinteles, conform producatorilor si celor care ridica in slavi acesti magneti. In realitate, eu cred ca trebuie foarte multa vointa pe langa acesti magneti sa te poti lasa de fumat 🙂

nilsmokeNu cred ca verificati atat de des piata de produse alternative pentru slabit, infrumusetare sau orice altceva, asa ca, daca va vorbesc despre terapia auriculara, probabil ca va voi spune ceva nou.

Se pare ca ea exista si ca este folosita in tot felul de probleme, de la slabit la renuntarea la fumat.

Efecte secundare NilSmoke

Ultimul produs de acest gen pe care l-am vazut este NilSmoke, care spune ca, in proportie de peste 90 %, cei care l-au folosit s-au lasat de fumat. Este acest lucru adevarat sau nu?

Asta ramane de vazut si va voi spune si care sunt problemele, dar si sperantele cu aceasta modalitate.

Cum functioneaza magnetii NilSmoke?

Presoterapia consta in aplicarea unor puncte de presiune pe anumite zone ale corpului pentru a crea anumite schimbari. In mare, se aseamana cu acupunctura, fara a fi insa identice, in principal pentru ca ea nu presupune si penetrarea pielii cu ace. Se pare ca o forma a presoterapiei este terapia auriculara, aceasta fiind specializata pe zona urechilor.

Citeste pareri despre NilSmoke

Daca apelezi la NilSmoke, primesti doi magneti care se pun pe urechea stanga (De ce? Asta nu stiu.). Cei care comercializeaza spun ca, in acest mod, se elibereaza in organism niste substante care te pot determina sa nu mai simti nevoia de a fuma (ele ofera aceeasi senzatie de calmare pe care o ofera si nicotina, asa ca nu mai este nevoie de ea).

Nil Smoke sunt foarte similari (daca nu sunt exact acelasi produs sub denumiri diferite) cu magnetii Zero Smoke.

Pro sau contra NilSmoke?

Pentru inceput, trebuie spus ca este extrem de dificil sa te lasi de fumat si orice solutie care te poate ajuta merita sa fie incercata. Printre ele se numara si NilSmoke si, daca magnetii respectivi iti ofera mai multa liniste si siguranta, nu exista niciun motiv pentru a-i evita. Producatorii spun ca, daca ii folosesti prea multe ore pe zi, ei pot cauza dureri de cap, dar, daca esti atent, atunci nu cred ca ar exista probleme din acest punct de vedere.

Evident, insa, exista si probleme. Una dintre ele este faptul ca terapia auriculara nu este prea cunoscuta si dovezile in favoarea eficientei ei sunt destul de rare. Cu alte cuvinte, nu este folosita prea des si, ca orice terapie alternativa, ar trebui sa fie acceptata cu un pic de neincredere.

Apoi, faptul ca ea este folosita si pentru a slabi da alte semne de intrebare. Este interesant de aflat cum aceeasi terapie este utila in doua probleme diferite, dar probabil ca nu vom primi prea curand astfel de raspunsuri.

Deci, merita sa incercam NilSmoke? 🙂

In final, nu spunem ca NilSmoke ar fi o solutie proasta, pentru ca pe unii i-ar putea ajuta sa se lase de fumat. Probabil ca sansele sunt la fel de mari precum in cazul plasturilor, a tigarii electronice sau a oricarei alte metode. Pentru a reusi intr-un astfel de demers, este esential sa ai o vointa puternica. Restul metodelor sunt doar un ajutor suplimentar, care iti dau altceva de facut si te sustin in ceea ce vrei sa faci. La fel este si NilSmoke, deci, in niciun caz nu ar trebui sa va asteptati la minuni de la acesti magneti.