miracle oil

Parul este una dintre trasaturile noastre cu un rol foarte important in frumusetea generala, fiind chiar unul dintre lucrurile care ne atrag atentia prima data la alte persoane – in bine sau in rau. Din pacate, din diferite motive, atat barbatii, cat si femeile pot suferi de diferite afectiuni care le pot strica podoaba capilara, firele de par putand fi fara stralucire sau putere, sa creasca rar sau sa cada ori sa nu aiba volum, oricat ai incerca cu diferite produse.

citeste parerile fetelor despre Miracle Oil

Despre Miracle Oil

miracle oil Conform sitului web oficial al Miracle Oil, prin folosirea acestuia, nu vei mai avea probleme cu caderea parului, foliculul de par este restabilit, iar parul tau va deveni mai rezistent si mai frumos.

Ingrediente Miracle Oil

Miracle Oil are aceste caracteristici datorita formulei sale naturale vitaminizate pentru par, MEGA HAIR, care include o serie intreaga de ingrediente necesare pentru o ingrijire calitativa si de durata a parului.

Printre ingredientele pe care producatorii le-au descris pe situl lor oficial se numara uleiurile de ylang – ylang, lamaie, piper, jojoba, avocado, ricin, din samburi de struguri, precum si vitamina E. Primul dintre aceste uleiuri, cel de ylang – ylang, lupta contra caderii parului si echilibreaza secretia de sebum, parul tau avand in acest fel un aspect mult mai ingrijit. Uleiul de lamaie are rolul de a indeparta pas cu pas matreata si de a preveni caderea parului, acesta devenind mai stralucitor.

miracle oil

Elementul ceva mai surprinzator din aceasta lista de ingrediente, uleiul de piper, stimuleaza circulatia sanguina de la nivelul scalpului, pastreaza pielea scalpului cat mai hidratata si, la fel ca uleiul de lamaie, are rolul de a indeparta matreata. Uleiul de jojoba ajuta la cresterea parului, ingrijindu-l si oferindu-i vigoare, cresterea acestuia fiind intensificata. Uleiul de avocado poate sa intareasca fibra de par, sa activeze faza anagena a cresterii parului, tratand foliculii care au fost blocati. Astfel, parul tau va deveni mai puternic, mai rezistent si mai frumos. Uleiul care se realizeaza din samburi de struguri face firul de par sa fie mai gros si il hraneste de la radacina, cresterea sa fiind astfel grabita.

Uleiul de ricin confera rezistenta parului din interior prin protejarea firelor in fata factorilor termici, facandu-l sa fie mai moale si mai elastic. Vitamina E este importanta deoarece indeparteaza inflamatiile care apar la nivelul scalpului si hraneste radacinele firelor, structura parului fiind astfel restabilita.

Administrare si contraindicatii Miracle Oil

Folosind Miracle Oil, producatorii sustin ca, in doua saptamani, dupa un tratament de o ora pe zi, nu vei mai avea niciun fel de problema cu caderea parului, acesta devenind mai frumos, mai des si mai matasos la atingere.

Dupa folosirea Miracle Oil timp de doua saptamani, atat barbatii, cat si femeile, au descoperit ca nivelul caderii parului a fost incetinit cu 90%, friabilitatea parului a fost redusa cu 95%, iar varfurile despicate au fost indepartate in proportie de 97%.

Miracle Oil trebuie aplicat intr-o cantitate de 10 ml pe scalp, radacinile parului fiind masate prin folosirea de miscari circulare, permitand astfel uleiului sa patrunda. Capul trebuie apoi acoperit cu un prosop, care trebuie pastrat timp de o ora, dupa care produsul trebuie indepartat printr-o clatire obisnuita.