Microsoft Xbox 360 cu Kinec

Microsoft Xbox 360 a fost, la momentul lansarii ei, una dintre cele mai importante console de pe piata si pentru mai bine de cinci ani a ramas un lider in domeniu. Insa asa cum se intampla cu orice lucru si aceasta consola a fost inlocuita in topuri de una mai buna, adica de Xbox One. Intrebarea principala care se naste acum este daca vechiul 360 mai merita sa mai fie cumparat. Si daca ne uitam la ce oferte exista pe piata si la ce posibilitati, am putea sa spunem ca raspunsul este da, cu siguranta.

Despre Microsoft Xbox 360

Consola este una destul de puternica inca si ea poate sa ruleze jocuri la o calitate destul de buna. Poate nu comparabila cu noile aparitii, dar cu siguranta lansarile care se potrivesc acesteia sunt unele foarte bune. Capacitatea este de stocare este de 500 GB, lucru care inseamna ca vei putea sa salvezi mai multe jocuri pe ea, pe care sa le joci simultan, fara sa fii nevoit sa stergi si sa reinstalezi de fiecare data cand vrei sa incerci ceva nou.

Microsoft Xbox 360 cu Kinec

Ca design, aceasta arata bine, este destul de mica, neagra si are o stabilitate buna, asa ca nu va fi in pericol sa fie rasturnata de cei mici. In mare parte, putem sa spunem ca o consola de jocuri se adereseaza in egala masura adultilor cat si copiiilor. Despre Xbox 360 insa pot sa fie spuse alte lucruri. Facand parte din generatia veche, aceasta nu mai are posibilitatile grafice de a sustine jocurile noi si de aceea producatorii nu mai lanseaza (sau lanseaza foarte putine) jocuri pentru ea. Din acest motiv un adult pasionat de jocuri ar putea sa fie nemultumit (oricum, cel mai probabil nu s-ar gandi la una). Insa nu acelasi lucru se poate spune despre un copil care adora sa se joace, contand mai putin ce. In plus, consola vine si cu alte avantaje.

In primul rand, acesta are cinci intrari USB 2.0, ceea ce inseamna ca la el pot sa fie conectate dispozitive de control multiple pentru a te putea juca in retea locala, cu pana la patru prieteni. In plus, in pachetul despre care vorbim sunt incluse si controlere de tip Kinect, care permit citirea miscarilor jucatorului, dar si doua jocuri, unul clasic si unul special facut pentru acest tip de control mai special. Astfel, se dovedeste din nou de ce consola este atat de buna pentru copii.

Pro Microsoft Xbox 360

  • Este mult mai ieftina decat modelele noi
  • Are dispozitiv Kinect incorporat si ofera doua jocuri generaliste cadou
  • Excelenta pentru copii
  • Inca se gasesc jocuri foarte bune pentru ea
  • Contra Microsoft Xbox 360
  • Fiind de generatie veche, deja nu se mai lanseaza jocuri pentru ea

Concluzii

Microsoft Xbox 360 reuseste sa ramana o solutie decenta pentru parintii care isi doresc sa le ofere copiiilor lor o sansa de a se juca ceva de calitate. Nu este nici prea scumpa si nici atat de invechita, reusind insa ca propuna alternative foarte buna. In plus, timp de multi ani a dat dovada ca este una dintre cele mai bune solutii de pe piata.