maxpotent1

Max Potent, celebrul „suc pentru potenta” a devenit un fel de tratament pentru disfunctia erectila, foarte controversat in ultimele luni. Tratament cred ca este cam mult spus, dat fiind faptul ca Max Potent, trateaza efectul si nu cauza din punctul meu de vedere. Din acest motiv va recomand cu cea mai mare caldura ca in cazul in care aveti probleme de acest gen, sa mergeti la medic fara nici o rusine. De asemenea, va recomand sa cititi parerile despre Max Potent si daca aveti ocazia, sa cereti unui medic specialist parerea sa despre acesta.

Vezi aici ce a scris Andrei despre Max Potent

Mai multi barbati din ziua de azi au, din pacate, probleme cu erectia, fie ca acest lucru se intampla din cauza unui stil de viata neadecvat care implica fumatul si consumul de alcool, a stresului zilnic sau a stresului de a performa sau poate, pur si simplu, isi spune cuvantul varsta. Din fericire, totusi, in prezent, acest lucru nu mai reprezinta o problema fara rezolvare ci chiar una pe care medicina o poate controla destul de bine.

Despre Max Potent

Max Potent pare sa fie un produs, aparut in 2015, care ar putea sa rezolve orice fel de problema de potenta a barbatilor, cel putin, asa se promite pe situl oficial. Potrivit acestuia, cu Max Potent, iti vei imbunatati viata sexuala foarte mult si foarte evident, deoarece produsul ar putea sa intareasca potenta, efectul fiind imediat, prin inghitirea acestuia, precum si sa asigure o erectie cat mai stabila posibil, partida de sex devenind mai lunga si mai calitativa.

Ingredientele din  Max Potent

Pe situl web oficial, glicina si magneziul sunt trecute ca fiind ingredientele principale pentru Max Potent, ambele avand, aparent, efecte impresionante. Glicina, de exemplu, are un rol foarte important, cel de a dilata vasele, putand sa elimine foarte usor si tensiunea emotionala si psihica pe care o simt unii barbati inainte de actul sexual, stresul emotional fiind cauza care declanseaza impotenta multor barbati. Magneziul este, aparent, foarte important in Max Potent, deoarece poate normaliza circulatia sanguina in pelvis.

maxpotent1Alte ingrediente pe care situl web oficial le mentioneaza ca facand parte din compozitia Max Potent sunt extractul de guarana si L – arginina. Primul ingredient, dupa cum se mentioneaza, poate mari vasele de sange, are efect revitalizator si de intarire al organului masculin, lucru care duce ala aparitia unei erectii mai rapid, aceasta fiind mai mare si mai tare. L – arginina poate sa mareasca circulatia sanguina din organele barbatesti, iar sperma este de o calitate mai buna, in urma utilizarii produsului.

In plus, producatorii declara ca Max Potent nu include niciun tip de organisme care au fost modificate genetic, dar nici conservanti ori diferiti aditivi artificiali.

Administrare si contraindicatii Max Potent

Max Potent este un produs care se distribuie sub forma de picaturi, putandu-se dizolva foarte usor in apa sau in alte tipuri de bauturi, acest proces trebuind repetat timp de doua saptamani, o data sau de doua ori pe zi. Atentie! Foloseste Max Potent inainte de inceperea oricarui contact sexual pentru a obtine cele mai bune rezultate intotdeauna si pentru a putea scapa de problemele jenante – cel putin, asa sustin producatorii.

Din ceea ce se regaseste pe situl oficial al Max Potent, efectul avut de acesta asupra potentei dupa ce a fost consumat este imediat, erectia aparand la un timp foarte scurt. De asemenea, producatorii mai declara si faptul ca Max Potent poate fi folosit de orice barbati, indiferent de varsta lor sau de motivele pentru care au aparut problemele cu erectia si nici nu trebuie sa stai cu grija unor efecte adverse, deoarece Max Potent nu pare sa provoace niciun fel de proces care ar putea sa-ti afecteze sanatatea sau starea psihica.

maxpotent1

Pareri despre Max Potent:

Lasand la o parte descrierea oficiala Max Potent si laudele de pe siteul lor (stim cu totii ca „lauda de sine nu miroase a bine”), haideti sa auzim cateva pareri de la cei care au folosit pana acum Max Potent pentru potenta. Ma intereseaza in general pareri despre efectele pe care le-ati observat dupa administrarea de Max Potent.

Am citit foarte multe pareri ale persoanelor care au folosit Max Potent in combinatie cu alcool sau alte substante. Efectele nu au fost nici pe departe cele asteptate, motiv pentru care va recomand sa renuntati la aceasta idee. Nu se stiu nici detalii cu privire la efectele secundare pe care Max Potent le-ar putea avea in combinatie cu alcoolul, deci ar fi bine sa nu riscati facand aceasta combinatie.

Update:

maxpotent1

Aceasta este o parere pe care am gasit-o pe siteul oficial Max Potent. Este „semnata” de un „medic sexolog” al carui nume este „Ghiorghiu A”.

Ce vreau sa adaug eu aici este ca nu cred o iota din ce zice medicul respectiv si ca este primul medic pe care l-am vazut ca afirma o chestie depre un produs si atunci cand se semneaza, isi prescurteaza numele. Sincer, eu voiam numele complet sa-l pot cauta pe Google sa ma conving ca este o persoana reala si ca este un medic real 😉

Alte informatii:

 

O alta chestie pe care as vrea s-o adaug cu privire la Max Potent este ca acest supliment nu se gaseste in farmacii (in Romania cel putin, in alte tari nu stiu). Bine, mai sunt si alte suplimente pentru potenta care nu se gasesc in farmacii, cum e crema Maxi Size de exemplu, insa asta nu inseamna totusi ca acesta nu este in motiv pentru care va ganditi de doua ori inainte de a comanda. Ce trebuie sa intelegeti este ca suplimentele care se vand in farmacii, sunt ceva mai sigure, deoarece stim sigur ca au anumite aprobari, iar prospectele care le insotesc sunt verificate si informatiile de acolo sunt reale.