lives

Specialiştii spun că acest concentrat numit Lives este o bijuterie de netăgăduit şi reprezintă un produs  de slabire inovator din noua generaţie. Care specialisti? Aia care au scris pe siteul oficial al produsului si pe care eu nu i-am gasit cand le-am cautat numele pe Google 🙂

Pe baza constatărilor şi numeroaselor studii de pectină, Sunland a dezvoltat şi brevetat biologic unica formă pură a pectinei. Liquid Pectina Lives este un produs biologic absolut pur în toate etapele de producţie şi este forma cea mai digerabilă pentru om. În compoziţia pectinei sub formă de pulbere, şi conform producătorului, nu există contraindicaţii pentru utilizarea produsului şi nu sunt necesare măsuri suplimentare.

Vezi la ca farmacii gasesti bautura Lives

Liquid Pectina Lives este capabilă să stimuleze sistemul imunitar într-un interval de timp destul de scurt, consolidând şi curăţând pereţii vaselor de sânge, inclusiv vasele de sânge ce duc la creier, curâţând sângele, ganglionii limfatici şi ţesuturile de toxine şi radiaţii.

livesCum te ajută Liquid Pectina Lives?

Bautura de slabit Liquid Pectina Lives reglează digestia şi îmbunătăţeşte metabolismul, de asemenea curăţă organismul de toxine şi radiaţii şi îl hrăneşte cu microelemnte şi vitaminele necesare.

Consumul regulat de lichid de pectină, te va revigora şi te vei simţi sătul.  Va îmbunătăţi calitatea vieţii şi te va scăpa de toate bolile legate de tensiune, sau datorate de factorii de poluare precum şi de stările de insomnie, balonare, oboseală cronică, indigestie, constipaţie.

Consumat preventiv previne boli grave cum ar fi, bolile de inimă coronariene şi bolile oncologice.

Cu Liquid Pectina Lives vei scăpa de surplusul de grăsime, având grijă de sănătatea ta în acelaşi timp, şi te va transforma vizibil. Corpul tău plin de toxine şi radicali liberi, va fi în sfârşit curăţat, dându-ţi o stare de bine, de prospeţine. Consumând Liquid Pectina Lives vei avea părul şi unghiile mult mai sănătoase. Liquid Pectina Lives îţi protejează sănătatea şi te ajută să faci faţă problemelor existente.

Excesul de greutate

Liquid Pectina Lives este o metodă absolut naturală şi echilibrată pentru pierderea în greutate, curăţând organismul, reglându-i metabilismul, şi redându-i sănătatea. Calităţile unice ale pectinei s-au transformat într-o luptă dreaptă cu excesul de grăsime.

Apple Pectin are capacitatea de a potoli foamea, fără a adăuga calorii suplimentare la dietă, fiind un ajutor indispensabil în prevenirea şi tratarea bolilor precum şi în lupta ta pentru a arăta cât mai bine. Însă, pentru rezultate optime ai nevoie să faci sport şi să ţii un regim alimentar adecvat. Nu vei avea niciun rezultat fără o dietă corespunzătoare.

Acest supliment alimentar nu este un miracol, ci un supliment şi un ajutor la exerciţiile fizice şi la dieta pe care o ţii, pentru rezultate optime.

De ce este indicat Liquid Pectina Lives?

Pentru că Liquid Pectina Lives este cea mai sigură metodă de a pierde în greutate, lovind excesul de orice natură şi accelerând procesele metabolice, eliberând corpul de toxine şi radiaţii.

În stomac pectina se transformă în gel natural şi se deplasează de-a lungul intestinului distrugând toxinele care se acumulează în corp prin ingerare. Elimină metale grele, pesticide, ioni radionucleici, nitraţi şi niciodată nu va petmite acumilarea altor toxine în organism. Moleculele de pectină curăţă intestinul, menţine echilibrul bacteriologic, gelul de pectină va proteja pereţii stomacului, curăţând organismul şi te ajută în lupta cu kilogramele în plus.

Liquid Pectina Lives îţi va dărui un corp sănătos, o stare bună şi va avea grijă pe viitor de sănătatea ta.

Pentru pierderea în greutate într-un mod natural şi pentru reglarea metabolismului, doza recomandată este de 150 ml de Liquid Pectina Lives pe zi. Însă pentru rezultate optime, fă sport şi ţine un regism alimentar adecvat, fără grăsimi animale.

Liquid Pectina Lives curăţă organismul de toxine, reglează procesele matabolice, crescând astfel sensibilitatea la insulină. Reducând greutatea într-un mod natural, insulina va fi produsă în mod regulat în cantităţile necesare organismului.

Potrivit datelor clinice, pectina contribuie la reducerea substanţială a zahărului din sânge. Liquid Pectina Lives consumat timp de o lună stabilizează starea pacientului, scăzând nivelul de zahăr din sânge şi aducându-l la valori normale.

Liquid Pectina Lives reprezintă o terapie de sprijin pentru bolnavii de diabet, şi împreună cu medicaţia prescrisă de medic, îmbunătăţeşte în mod substanţial starea pacientului. Consumat preventiv reduce riscul de diabet zaharat.

Bolile coronariene ale inimii

Datorită proprietăţilor de scădere a lipidelor, pectina îmbinătăţeşte starea pacientului în diferite forme ale bolilor de inimă. Dieta îmbogăţită cu pectină a ajutat pacienţii cu obezitate sau exces de greutate, să supravieţuiască unui atac de cord, şi să adopte rapid o dietă săracă în calorii.

Boli alergice şi cutanate

Datorită structurii pectinei şi a capacităţii sale de absorbţie a toxinelor din organism, o doză de lichid de pectină ajută la reducerea eczemelor, dermatitei şi psoriazisului.

Liquid Pectina Lives este cel mai puternic antioxidant, împiedicând absorbţia, circulaţia şi acumularea toxinelor în organism.