Hondrocream este o crema pentru varice pe care am vazut-o pentru prima data intr-un ziar online destul de renumit (nu neaparat pt calitatea sa) in Romania. Era vorba despre o reclama. Faptul ca aparea in ziarul respectiv la sectiunea reclame nu cred ca spune nimic despre calitatea sau eficienta Hondrocream.

Ce mi-a atras atentia la Hondrocream este ca este un produs rusesc (la prima vedere). Sau cel putin este foarte popular in Rusia, deoarece majoritatea siteurilor despre acest tratament sunt rusesti sau persoanele care au folosit si au lasat testimoniale despre aceasta au nume rusesti.

Hondrocream
Sursa: http://www.medsontheweb.com/sanatate/698/pareri-hondrocream-prospect/

A folosit cineva Hondrocream?

As vrea sa stiu daca este cineva care a folosit Hondrocream si imi poate spune daca aceasta crema este intradevar eficienta.

Prin eficienta ma refer cel putin la reducerea durerilor de articulatii. Eu personal, am suficienti neuroni incat sa nu cred reclamele care spun ca aceasta crema te poate scapa de afectiuni ce necesita operatii sau chestii foarte grave.

Vezi care sunt parerile si beneficiile cremei Hondrocream

Totusi, tinand cont ca pretul acestei creme nu este unul tocmai mic, cred ca ar trebui totusi sa aiba ceva efecte macar asupra durerilor de articulatii.

Alte informatii despre aceasta crema:

Va recomand sa intrebati cu toata increderea medicul daca Hondrocream este solutia pentru problema dvs. Cand vorbim despre dureri articulare, automat  ne gandim ca acele probleme au o cauza care de cele mai multe ori poate fi tratata.

Incetati sa mai folositi tot felul de chestii care trateaza doar efectul nu si cauza. Sa presupunem ca Hondrocream ar fi o crema eficienta care intradevar te scapa de dureri. Ce faceti dupa ce nu o mai folositi? Nu tot la medic ajungeti sa va dea tratament pentru problema care cauzeaza acele dureri?

Exact aceeasi discutia am mai avut-o acum cateva saptamani cu cineva cand discutam despre OSTEOREN si Arthrelix, care este putin diferita ca forma de prezentare, insa are efecte foarte similare, ma rog, dupa spusele producatorilor…