eye cover masca

Eyes Cover este o mască impotriva ochilor rosii si cearcanelor, care se aplică pe față, pe zona din jurul ochilor. Nu este o cremă, ci un material în forma unei măști de carnaval, umplut cu gel (hidroxietilceluloză). Datorită elasticității sale, aceasta masca va lua forma anatomică a feței.

Vezi cat costa masca Eyes Cover

Masca Eyes Cover poate fi aplicată caldă sau rece, în funcție de scopul aplicării, care poate fi : tonifierea sau relaxarea mușchilor faciali. Masca pentru ochi Eyes Cover poate fi folosită fara probleme acasă, fara a fi nevoie de cunostinte de cosmetica

Un alt lucru care trebui specificat este faptul ca masca Eyes Cover nu prezinta nici un risc din punct de vedere oftalmologic. Bineinteles, asta conform informatiilor furnizate de distribuitorii mastii.

Citeste parerile fetelor despre Eyes Cover

eye cover masca
vezi mai multe poze

Este Eyes Cover o masca eficienta? Cum actioneaza?

 

Inainte de toate, trebuie sa stiti ca yes Cover  este un produs cosmetic, special conceput pentru a îndepărta semnele de stres  si batranetede pe fața. Efectul are loc nu pas cu pas, ci aproape instantaneu după aplicarea măștii pe fața dumneavoastră, mai precis, pe zona ochilor.

În timpul zilei, Eyes Cover recuperează rapid prospețimea pierdută, iar în timpul nopții, masca menține sănătatea ochilor și luptă împotriva schimbărilor legate de înaintarea în vârstă. Ce probleme specifice tratează masca gel?

eye cover masca

  • inflamațiile și petele vineții din jurul ochilor;
  • oboseala și roșeața globilor oculari;
  • tensiunea mușchilor din zona perioculară (importantă în special după citit sau lucrul pe calculator);
  • schimbări legate de înaintarea în vârstă (riduri, oboseală, piele lăsată)
  • inflamarea sinusurilor și recuperarea funcționalității lor;
  • hematoame;

 

Multe persoane care suferă de alergii au dovezi persistente ale acestei boli, precum inflamații, ochi înlăcrimați, roșeață și alte consecințe neplăcute. Având în vedere opțiunea disponibilă de a folosi decontaminanți precum soluții cu alcool sau pur și simplu apă și săpun, masca este în special utilă pentru astfel de persoane în lupta contra și ameliorarea simptomelor alergiei.

Eyes Cover poate fi aplicată pe față ori de câte ori este necesar. Este foarte practică și de lungă durată. Puteți lua cu dumneavoastră masca în călătorii lungi, fără teama de a o deteriora.

Cum actioneaza de fapt Eyes Cover?

Pe parcursul zilei, ne dorim adesea să ne reîmprospătăm fața – suntem obosiți din cauza emoțiilor, a stresului, a spațiului limitat și a atmosferei. În acest caz, utilizarea Eyes Cover este ușoară și eficientă

eye cover masca

Recomandari pe parcursul zilei:

  • Pielea din jurul ochilor devine mai întinsă și va primi o culoare roz sănătoasă în doar 10-15 minute. Dacă masca rece este aplicată pe zonele din jurul ochilor, sângele va circula în vasele capilare mai activ, îndepărtând astfel cearcănele, inflamațiile și ridurile.
  • Prima proprietate pentru asigurarea unui efect de înfrumusețare.
  • Acum, să ne uităm la proprietățile de vindecare: ochii dumneavoastră sunt roșii din cauza tensiunii, simțiți spasme musculare și dureri de cap. Aplicați Eyes Cover pe față și lăsați-o timp de aproximativ 15 minute. În tot acest timp, încercați să vă relaxați și să vă întindeți pe pat.

 

În timpul procedurilor de vindecare, căldura este folosită mai activ. Masca gel refolosibilă Eyes Cover este potrivită și în acest caz: puneți masca într-un loc cald pentru puțin timp (poate fi apă caldă sau un dispozitiv de încălzire), iar apoi aplicați masca pe fața dumneavoastră. Masca poate fi folosită eficient ca o compresă pentru alte părți ale corpului.

Răcoarea este utilizată pentru recuperarea energiei și a unei culori sănătoase a pielii. În acest caz, Eyes Cover trebuie plasată prima dată într-un loc rece (de exemplu, frigider).

Remediul pentru frumusețe se aplică pe timpul nopții, în combinație cu alte remedii cosmetice, precum creme, măști, loțiuni sau altele. Trebuie doar să curățați fața așa cum faceți de obicei, să aplicați crema (sau un unguent pentru tratament), apoi să aplicați masca.

Lăsând Eyes Cover pe fața dumneavoastră pe parcursul întregii nopți, vă veți trezi dimineață simțindu-vă excelent, relaxat și fără inflamații sau pete vineții. Tot ce va trebui să faceți va fi să vă împrospătați.

eye cover masca

Rezultatele aplicării măștii de ochi

Vă puteți bucura de proprietățile utile ale remediului gel Eyes Cover zilnic. Nu există contraindicații. Trebuie doar să fiți precaut și să nu aplicați o mască prea rece sau prea fierbinte. De asemenea, trebuie să rețineți că aplicarea Eyes Cover îmbunătățește acțiunea oricărei creme. Deci, dacă aveți alergii la anumite produse cosmetice, nu ar trebui să utilizați masca pentru a intensifica efectul acestora.

Dacă aveți nevoie doar să vă împrospătați fața, acțiunea măștii gel este instantanee. Cu toate acestea, tratamentul spasmelor sau al hematoamelor necesită o perioadă extinsă de aplicare a măștii.

Trebuie să vă gândiți ce aveți nevoie: căldură sau răcoare?

Producătorul nu impune restricții în această privință. Eyes Cover este remarcabil de versatilă în acest caz.

Pareri despre masca Eyes Cover:

Pe siteul oficial al produsului am gasit cateva pareri despre masca Eyes Cover.  Acestea suna cam asa:

Bianca | două săptămâni în urmă | 01:51 PM scrie:

Sunt profesoară. Prin urmare, am astenopie, la fel ca actorii care trebuie să citească mii de manuscripte. Cititul literaturii de specialitate, scrierea planurilor de lecție, verificarea numeroaselor teme de casă – toate au consecințe. La sfârșitul zilei, simt o durere insuportabilă la nivelul ochilor și adorm greu din această cauză. Această mască de ochi a devenit salvarea mea. O folosesc caldă înainte de culcare. Ajută foarte mult!!! Reduce tensiunea oculară mai bine decât orice și în sfârșit reușesc să dorm bine. Dar cel mai interesant este că ochii arată vizibil mai tineri!

Otilia | 6 zile în urmă | 09:00 PM scrie:

Încă nu mă pot obișnui cu „noii mei ochi”. Această mască e extraordinară, efectiv. Am folosit-o timp de 2 săptămâni și am uitat că am avut vreodată pungi sub ochi și cearcăne. Este un miracol și, ce e mai important, nu este o îngrijire scumpă a ochilor.

Mariana | o lună în urmă | 11:12 PM scrie:

Bună ziua tuturor! Am 45 de ani și, desigur, și eu am linii fine și riduri. Vreau să încerc masca despre care vorbiți, mi-a plăcut foarte mult cum descrieți efectul pe care îl produce. Vreau să scap de aceste riduri și să-mi readuc tenul la frumusețea anterioară.

eye cover masca

Tineti cont va rog de faptul ca parerile de aici, nu sunt altceva decat texte de pe siteul oficial al cremei si nu avem nici o certitudine ca acestea sunt pareri reale. Mi-ar face o deosebita placere sa aud cateva pareri de la persoane care au folosit de-a lungul timpului aceasta masca si au obtinut rezultate cu ea.