Extensii de par Divisima

Toate femeile isi doresc sa fie frumoase si sa arate bine, iar unul dintre indicatorii frumusetii feminine este parul. Iar acesta, cu cat este mai bogat, cu atat mai bine. Dar unele nu sunt atat de norocoase in aceasta privinta. Si fie nu reusesc sa il creasca pana la lungimea dorita, fie acesta nu are suficient volum sau nu este atat de des pe cat si-ar dori. Dar exista solutii potrivite pentru toata lumea, iar acestea sunt reprezentate de extensiile de par Divisima.

Extensii de par DivisimaGama de extensii puse la dispozitie de Divisima este extrem de variata, astfel ca se vor gasi solutii pentru toate femeile care sunt in cautarea parului perfect.

In gama Diva se gasesc atat extensii dintre cele sintetice, dar si dintre cele din par natural. Iar pretul variaza, in functie atat de materialul din care acestea sunt facute, dar si de grosimea pe care o au, acesta fiind un plus in directia satisfacerii dorintelor clientelor. Iar pentru a veni si mai mult in intampinarea nevoilor cumparatoarelor, gama Diva pune la dispozitie si diferite tipuri de par, cum ar fi drept, ondulat sau cret. Astfel ca extensiile se vor potrivi perfect parului pe care clienta il are.

Doritoarele unui par mai des pot sa apeleze la colectia Glam DeLuxe, care pune la dispozitie extensii doar din par natural, care au gramajul dublu fata de cele din colectia Diva. Astfel, acestea vor obtine un look stralucitor, care va atrage in mod garantat privirile celorlalti.

Dar daca exista nemultumiri legate de gramajul extensiilor din colectia Glam DeLuxe, se poate merge la colectia VIP Glam DeLuxe, care propune un gramaj triplu fata de cel din colectia Diva. Acestea au, ca si cele din colectia Glam DeLuxe, clipsuri ultra-small care fac ca aplicarea sa fie foarte usoara. Astfel ca si posesoarea poate sa si le aplice fara nici o problema, in cel mai scurt timp.

Vedetele de la Hollywood au fost mereu invidiate pentru parul lor, multe dintre femeile de pe intreg globul dorindu-si o astfel de podoaba capilara. Iar acum visele acestora pot deveni realitate cu ajutorul extensiilor de par din colectia Hollywood de la Divisima. Acestea vor oferi o imagine de diva purtatoarei, aceasta putand sa se simta in permanenta ca un star pe covorul rosu.

Extensii de par Divisima

Daca exista femei care sunt multumite in general de parul lor, dar ar dori ca atunci cand il strang in coada acesta sa para mai voluminos, acum se gaseste o solutie si pentru ele. Aceasta poarta numele de extensie coada, care poate fi atat din par drept, cat si ondulat. Si, de asemenea, poate fi din par natural sau artificial.

Divisima are si o gama de peruci care, la fel ca extensiile, vin in mai multe variante. Acestea pot fi atat din par natural, cat si sintetic, si au o varietate de culori si lungimi.

Pentru toate doamnele si domnisoarele nemultumite de podoaba capilara pe care o au, exista Divisima. Extensiile oferite de aceasta firma le vor ajuta cu siguranta pe toate femeile sa se simta mai frumoase, mai atragatoare si, de ce nu, mai bine in pielea lor.