Am aflat recent despre Detoxalit. Un supliment pentru detoxifiere facut din mineralul Zeolit, despre care cred ca ati auzit si voi, fiind foarte popular si discutat pe la TV.

detoxalit-1De pe siteul oficial Detoxalit, am aflat ca Detoxalit ar avea urmatoarele efecte si intrebuintari:

  • foloşit pentru tratamentul şi prevenţia a multor boli şi patologii
  • creşte efectivitatea tratamentului bolilor infecţioase
  • îmbunătăţeşte tratarea bolilor gastrointestinale
  • sprijină combaterea tulburărilor hormonale, obezitate şi căderea părului
  • sprijină lupta cu afecţiunile glandei tiroide şi diabetul

 
Citeste parerile fetelor despre Detoxalit.

Eu personal sunt pro suplimente pentru detoxifiere, folosite la un interval anume dar cu conditia ca detoxifierea sa nu fie doar pe baza de suplimente ci sa devina si un stil de viata.

De exemplu, nu mi se pare ok sa facem o cura cu  Detoxalit si imediat ce o terminam sa revenim la vechiul stil de viata, cu alimente nesanatoase mai stiu eu ce vicii…

detoxlit-1

Ce spun clientii despre Detoxalit?

Am gasit cateva pareri pe siteul oficial Detoxalit. Le voi da copy paste aici, cu precizarea ca aceste comentarii apartin in totalitate persoanelor respective, iar responsabilitatea pentru acuratetae lor si-o asuma cei care administreaza siteul  Detoxalit.

Cu alte cuvinte, eu personal nu stiu daca acest ecomentarii apartin intradevar unor persoane care au folosit Detoxalit. Nu am avut cum verifica acest lucru, de aceea imi pun toata increderea in siteul  Detoxalit 🙂

Madalina Pîrvulescu, 36 de ani

Am vrut mult timp să iau un detoxifier. Eram ingrijorat de sănătatea mea săracă, problemele mele digestive, umflături şi condiţia precară a pielii. Nici o vitamină sau suplement nu m-a ajutat. Dar DETOXALIT a funcţionat exact cum a trebuit! După două zile de DETOXALIT am şimţit o explozie uriaşă de energie. Acum arăt mult mai bine – proaspăt, mai drăguţ şi am pierdut şi câteva kilograme!

Elena Milosovici, 42 de ani

După o operaţie majoră, doctorul meu m-a făcut să iau DETOXALIT. Cu sfatul său am putut sa mă fac mai bine rapid şi mai important, am beneficiat de toate avantajele pe care le aduce DETOXALIT. Cu aceste tablete mă şimt mult mai bine acum.

Iulia Gheorghiu, 48 de ani

Sunt un atlet profeşional cu peste 15 ani de experienţă. Până la finalul carierei mele, sănătatea mea a inceput sa eşueze. Eram afectat de multiple leziuni, uzură fizică, chiar şi după ce am luat medicamente…Dar după ce am luat 2 luni DETOXALIT, eram din nou pe picioare! Am inceput să mă şimt sănătos şi revigorat şi eram refăcut la maxim. Acum iau acest suplement regulat şi este un lucru grozav!

Voi ce parere aveti despre Detoxalit. Ati obtinut efectele la care v-ati asteptat dupa cura cu acest supliment? L-ati recomanda unui prieten? 🙂

Daca esti interesat de produse pentru detoxifiere, s-ar putea sa te intereseze si Pectin Force of Nature.