Fungalor

Am vazut in dimineata aceasta o reclama la Fungalor, o crema nou aparuta pentru micoza piciorului. Stiu ca exista foarte multe tratamente pentru aceasta micoza care apare la unghii, insa din pacate eu pana acum nu am gasit tratamentul corespunzator pentru ea.

Cititi la comentarii ce a scris Valentina despre Fungalor

Am citit aici ce a scris Valeria despre Fungalor. Pare destul de promitator daca acel comentariu este intradevar real,

Eu personal as dori sa incerc crema Fungalor. Chiar daca are din start un minus foarte mare pentru ca nu se gaseste in farmacii, as incerca-o in speranta ca e ceva mai “neoficial” asa.

Ce stiti despre Fungalor?

Voi ce informatii aveti despre Fungalor? Stiti pe cineva care a incercat-o?fungalor

Daca nu apare nici un comentariu care sa ma determine sa nu o cumpar, luni cred ca voi comanda o cutie de Fungalor, fie ce-o fi 🙂

PS2, Fungalor este cea mai scumpa crema pentru micoza piciorului pe care am vazut-o pana acum 😉

PS3: Daca a vazut cineva Fungalor prin farmacii va rog anuntati-ma. In general astfel de creme si tratamente pentru ciuperca piciorului sunt prezente si prin farmacii (va aduceti aminte de Exoderil?). Mie personal mi-ar fi mai la indemana s-o achizitionez din farmacie decat de pe Internet!


Update: dupa cum probabil si voi va asteptati, Fungalor nu a aparut la nici o emisiunea TV (stiti voi emisiunea aia medicala cu care se lauda cei de la Fungalor). Practic, cei care au facut marketing pentru Fungalor s-au folosit de numele respectivei emisiuni pentru a-si face publicitate. Detalii aici. Rusinca 😉

Update2: Fungalor a fost inlocuit de Fresh Fingers. Profesional, ce sa spun. Au schimbat numele produsului si reclama si spera sa mai prosteaca vreo cateva zeci de mii de oameni si sa le dea sperante false!

Recomandare vis-a-vis de Fungalor:

Ca tot Fungalor a devenit iar foarte popular (dupa o scurta pauza) si vad din nou foarte multi oameni interesati de el, recomand cu mare caldura ca inainte de a-l folosi sa discutati cu dermatologul vostru.