Sucurile și băuturile delicioase pe bază de cafea îți sabotează lupta cu kilogramele în plus? Dacă aceste produse te pot împiedica să slăbești, iată că există și 4 băuturi care te vor ajuta în procesul de slăbire:

  1. Apa

Apa trebuie să fie pe lista de cumpărături a oricărei persoane care își dorește să slăbească. Este ușor de găsit, previne retenția de apă și îți hidratează corpul în cel mai pur mod cu putință. Crează-ți un obicei din a bea un pahar cu apă la 2 ore.

Apa, indiferent că este plată sau minerală, nu are calorii și este extrem de importantă în procesul de slăbire.

  1. Ceaiul neîndulcit

Nu este de mirare că ceaiul este folosit în multe culturi, de foarte mult timp. Nu numai că are un gust foarte bun, dar ceaiul verde spre exemplu este foarte eficient în creșterea metabolismului. Ca și bonus, acesta este bogat în antioxidanți.

Cel mai bine este să optezi pentru ceaiul sub formă de frunze sau fructe uscate, mai puțin pentru plicuri ale căror conținut nu este vizibil.

  1. Cafeaua

Raluca Mihaela, ne recomanda cafeaua, care poate avea un impact asupra ratei metabolice pe termen scurt. Cafeina este un stimulent, așadar nu uita să o consumi cu moderație. De asemenea, pentru a te bucura la maxim de proprietățile cafelei, alege una simplă, fără lapte, frișcă, înghețată sau zahăr. Acestea vin la pachet cu un număr mare de calorii. Dacă totuși nu o poți consuma simplă, adaugă lapte degresat, lapte de cocos sau lapte de migdale.

  1. Băuturile naturale pentru sportivi

Multe băuturi pentru sportivi au un conținut ridicat de zahăr sau îndulcitori artificiali, care te vor împiedica să slăbești. Așadar alege acele băuturi naturale, care nu au zahăr adăugat, sau îți poți crea tu o băutură acasă, în așa fel încât să te asiguri că ai parte de toți nutrienții necesari.

 

Include aceste băuturi în dieta ta pentru a te asigura că vei slăbi sănătos și natural.