2Slim Anticellulite

Celulita da batai de cap multor femei de orice varsta, aceasta dezvoltandu-se, in forme mai putin grave, inca de pe la 20 de ani. Asadar, este absolut normal sa existe tot felul de creme anti celulita si cele mai multe dintre ele sunt naturale, asa cum spun producatorii ca este si 2Slim Anticellulite.

Despre 2Slim Anticellulite

Acest produs este un sirop, adica un lichid care se utilizeaza la fel ca orice crema. Din ce se pare, este natural si lupta activ impotriva celulitei. Este potrivit indiferent de varsta si sigur pentru organism. Bineinteles, atat timp cat este folosit extern, dar nu cred ca s-ar pune problema unei altfel de utilizari. Personal mi se pare cam scump si ii lipsesc anumite informatii, dar nu promite nici minuni iesite din comun, asa ca pare sa fie mai sigur in comparatie cu altele.

Ingrediente 2Slim Anticellulite

2Slim AnticelluliteDesi nu este specificat clar si din ce plante sunt extrase aceste ingrediente, vorbim in mare parte despre vitamine si minerale, plus alte substante utile organismului. Asadar, acest sirop sau ser, daca vreti, are vitamina C si o parte din vitaminele din complexul B, beta caroten, acizi grasi, acid folic sau flavonoide. Fara a intra prea mult in detalii, toate acestea protejeaza pielea, ii ofera mai multa fermitate, ii redau aspectul neted si moale si contribuie la o mai buna productie de colagen, compus care este produs din ce in ce mai putin dupa o anumita varsta.

Mod de utilizare

Aici mi-ar fi placut sa existe mai multe informatii, pentru ca in starea in care se gaseste acum prezentarea, cumparatorii nu ar sti de cate ori se utilizeaza serul, sau in ce cantitate. Probabil ca scrie pe cutie, dar orice reclama serioasa, mai ales la un astfel de produs adresat sanatatii, ar trebui sa aiba parte de mai multe detalii, pentru a sti la ce sa te astepti.

Efecte

Este specificat ca 2Slim Anticellulite va avea rezultate complete in aproximativ o luna. Cu alte cuvinte nu vorbim despre un produs care produce minuni si care elimina aspectul de “coaja de portocala” in doar cateva zile. Trebuie sa ai un pic de rabdare, pentru ca productia de colagen sa revina la un nivel mai inalt si sa isi faca efectul. Ca proces, 2Slim Anticellulite accelereaza formarea tesuturilor si protejeaza epiderma. Cu alte cuvinte, ofera o piele mai frumoasa pe picioare sau pe abdomen, eliminand celulita inestetica.

Pareri despre 2Slim Anticellulite. Functioneaza?

Ca orice produs naturist, nici 2Slim Anticellulite nu va da rezultate de unul singur. Celulita nu este grasime, dar este corelata si cu aceasta. Asa ca fara eliminarea kilogramelor in plus, nu poti elimina nici celulita. Pe de alta parte, ea apare si la persoanele care deja sunt slabe, asa simpla utilizarea a serului 2Slim Anticellulite ar fi, poate, mai eficienta pentru acestea.

In concluzie, nu exista un remediu perfect pentru toata lumea, iar pentru unele doamne si domnisoare s-ar putea ca 2Slim Anticellulite sa nu fie bun, dar pentru altele poate ca va fi. Daca a cumparat si incercat cineva, poate sa ne spuna mai multe.