varyforte

Varyforte este o crema pentru varice despre care vad ca toata lumea vorbeste in ultimul timp. Am citit foarte multe pareri despre  Varyforte, insa la fel ca si in cazul Hondrocream despre care am discutat mai de mult, exista siteuri intregi doar cu pareri pozitive despre crema/gelul  Varyforte.

Eu personal refuz sa le cred, asa ca voi adresa aici cateva intrebari pentru toti cei care as prefera sa primesc raspunsuri doar de la cei care au folosit crema Variforte. Bineinteles, se accepta si altre intrebari, insa sa lasam sa raspunda doar oamenii care ai folosit…

Intrebari despre Variforte:

  1. varyforteCe ingrediente contine crema Variforte?
  2. Cine o produce? In ce tara? Cat costa la producator?
  3. Ati obtinut rezultate cu Variforte? In cat timp?
  4. Am vazut pe alte bloguri persoane nemultumite de aceasta crema. A reusit cineva sa ii contacteze si sa faca retur? Banii vi I-au returnat? In cat timp?
  5. A avut cineva ocazia sa discuta cu un medic despre Variforte? Ce a spus?

Ma intereseaza foarte mult daca a mers vreodata cineva cu un tub de Variforte la un medic sa-i ceara o parere. Pe siteul oficial Variforte am vazut ceva de genul “parera specialitului” care bineinteles era pozitiva.

Zic bineinteles, nu datorita faptului ca as crede foarte mult in eficienta Variforte ci datorita faptului ca absolut orice comentariu din pagina lor este pozitiv. Nu vezi unul sa zica, da dom’le, pentru mine nu a functionat. 🙂